Ελασσόνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Λευκή Νύχτα» στην Ελασσόνα (φώτο)

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα η «Λευκή Νύχτα» με τα εμπορικά καταστήματα της πόλης να παραμένουν  ανοιχτά από τις 5:00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους σε όλα τα είδη σε  προνομιακές τιμές, να διασκεδάσουν στους δρόμους της πόλης, με μουσική και διάφορες εκπλήξεις που περίμεναν τους επισκέπτες, από τους  καταστηματάρχες της κάθε γειτονιάς.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες, σε όλους όσοι βοήθησαν  στη διοργάνωση αυτής της βραδιάς.

Η έμπνευση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, βρήκε άμεση ανταπόκριση από όλους τους καταστηματάρχες της πόλης με αποτέλεσμα μία άψογη διοργάνωση, μία γιορτή που μετέτρεψε το κέντρο της Ελασσόνας σε ψυχαγωγικό επίκεντρο.

Τίποτα από όλα όσα έγιναν, δεν θα ήταν εφικτό να γίνει χωρίς την ενθουσιώδη και ανιδιοτελή συμμετοχή πολλών φορέων  καθώς και των ιδιοκτητών των καταστημάτων που συμμετείχαν. Συγχαρητήρια σε όλους.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Previous ArticleNext Article