Ελασσόνα

Με κάθε επισημότητα η κοπή πίτας της φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας

Την βασιλόπιτά της έκοψε η φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο Hamos place ,παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτωνα , του δημάρχου κ. Νικόλαου Γάτσα, των αντιδημάρχων κ. Κωνσταντίνου Πασχόπουλου, κ. Ευφροσύνης Καρκαβανίδου-Σκρέτα, κ. Ιωάννη Καριπίδη, κ. Γεωργίου Κατσιούρα, του πρώην δημάρχου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νικόλαου Ευαγγέλου, του πρώην δημάρχου κ. Πέτρου Χατζήνα, του προέδρου της ΑΕΝΟΛ κ. Ελευθέριου Φουρκιώτη, του Γενικού Αρχιερατικού Επίτροπου της Ιεράς Μητρόπολης κ. Δημήτριου Παπαγεωργίου, της μαέστρου της παιδικής και της μικτής χορωδίας Δήμου Ελασσόνας κ. Ευλαμπίας Ντούλα, μουσικών, γονέων και πολλών φίλων της φιλαρμονικής.
Στην ομιλία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Χαρίτων και ο δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας εξήραν το έργο της φιλαρμονικής η οποία φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια λειτουργίας, ενώ ο αρχιμουσικός κ. Δημήτριος Τσιαβές στην ομιλία του έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που έφυγε ενώ αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό των δράσεων της καινούριας χρονιάς.
Η βραδιά συνεχίστηκε με κέφι και πολύ χορό με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα το οποίο επιμελήθηκαν μουσικοί της φιλαρμονικής, αλλά και φίλοι μουσικοί που έπαιξαν αφιλοκερδώς, γι’ αυτό και τα μέλη της φιλαρμονικής ευχαριστούν τους: Ντίνο Καραποστόλου, Δάφνη Χατζηδάκη, Δημήτρη Μπουρνάκα, Αντώνη Νάτσιο, Γιάννη Γκόγκο, Παντελή Γεγγενίδη, Γιώργο Κατσάρα, Γιώργο Τσιαβέ, Ευλαμπία Ντούλα, Ελισάβετ Σαμόλαδου, Τάσου Γεωργούλα και τέλος τους αδερφούς Παπουλιά Γιώργο, Κώστα και Χρήστο που απογείωσαν το κέφι της βραδιάς.
Previous ArticleNext Article