Ελασσόνα

Με επιτυχία η 2η Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας

Με την συμμετοχή δεκάδων κλασσικών οχημάτων από διάφορες περιοχές της χώρας και μοτοσικλετών πραγματοποιήθηκε σήμερα η 2η Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων στην Ελασσόνα.
Πρόκειται για μια προσπάθεια της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας όπου μετά την επιτυχημένη περσινή συνάντηση προχώρησε στη διοργάνωση της 2ης Συνάντησης, η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Σε αυτό βοήθησε η καλή οργάνωση και ο καλός καιρός, που ήταν σύμμαχος για τα δεκάδες πληρώματα, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών.


Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας, Στάθης Ευαγγέλου, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην εκδήλωση και ειδικότερα τους συμμετέχοντες.


Μεγάλος στόχος των διοργανωτών είναι η ιστορική και τουριστική ανάδειξη της περιοχής, η οποία διαθέτει πολλές ομορφιές, που αποζημιώνουν τον επισκέπτη.


Παράλληλα οι φίλοι του αυτοκινήτου και των μοτοσικλετών είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά οχήματα και μηχανές μια άλλης εποχής, που εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να γοητεύουν.


Η συγκέντρωση έγινε στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας και αμέσως μετά υπήρξε εξόρμηση στον παραδοσιακό οικισμό του Κοκκινοπηλού, όπου τα δεκάδες Κλασσικά Οχήματα και μοτοσικλέτες μαζί με τα πληρώματα τους υποδέχθηκε στην πλατεία του χωριού ο Ορειβατικός Σύλλογος Κοκκινοπηλού, προσφέροντας τοπικά εδέσματα.


Η Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας, αποτέλεσε σπουδαίο κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός για την πόλη της Ελασσόνας, που φαίνεται ότι αγκάλιασε την εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών στα καλύτερα οχήματα.

ertnews.gr

Previous ArticleNext Article