Ελασσόνα

Με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας

Με απολυτη επιτυχια στεφθηκε ο “ετησιος χορος”,της Ενωσης Ποντιων Επαρχιας Ελασσονας”,στο καταμεστο κεντρο “ΦΑΝΤΑΣΙΑ”,στην Ελασσονα,με πλουσιο καλλιτεχνικο και πολιτιστικο προγραμμα.

Συγκεκριμενα οι χορευτικες ομαδες του Συλλογου παρουσιασαν εκτος απο ποντιακους παραδοσιακους χορους και το χορο ΣΕΡΡΑ,απο αγορια της ομαδας Νεων,εκπλησσοντας ευχαριστα τον κοσμο και την χοροδιδασκαλο Σοφια Κελογλου-Κυριλλιδου να παιρνει τα ευσημα και για τη συνολικη της δουλεια.

Σε μια καθιερωμενη κινηση εδω και πολλα χρονια,η Διοικηση της Ενωσης Ποντιων και φετος τιμησε δικους της ανθρωπους που την υπηρετησαν απο καθε ποστο και ηταν ο Σιδηροπουλος Ιωαννης,μεσω της εγγονης του Αννας Σιδηροπουλου,μιας και ο ιδιος εχει φυγει απο τη ζωη και ο Ταμουριδης Δημητριος.

Στην ιδια εκδηλωση ο Δημαρχος Ελασσονας κ. Γατσας,προανειγγειλε την μετονομια της πλατειας που βρισκεται το μνημειο της Γενοκτονιας των Ελληνων του Ποντου,σε “ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ” και με πρωτοβουλια της ιδιας της Ενωσης,μετα απο σχετικο εγγραφο αιτημα της.

Πολυπληθης και η παρουσια επισημων,απο την Εκκλησια,την Περιφερειακη και Τοπικη Αυτοδιοικηση,την Πολιτεια,τους Οργανισμους,την Αστυνομια και τους Πολιτιστικους Συλλογους.

Η Διοικηση της ΕΠ Ε.Ε.,ευχαριστει τον κοσμο που παραβρεθηκε και γεμισε το κεντρο,τους επισημους προσκεκλημενους για την παρουσια τους ,τους χορηγους και τους επαγγελματιες της Επαρχιας της Ελασσονας για τη οικονομικη στηριξη,τους εκπροσωπους των Σωματειων που τιμησαν και αυτοι τον ελασσονιτικο συλλογο και φυσικα τους εθελοντες-μελη της για την σημαντικη δουλεια που προσεφεραν στην ολη οργανωση της εκδηλωσης.

Previous ArticleNext Article