Ελλάδα

Μαγνησία: Νεκροί σε εργατικά δυστυχήματα δύο νέοι άνθρωποι

Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες, την ώρα που ο Βόλος συνεχίζει να μετράει τις πληγές του από τη φονική κακοκαιρία Daniel. Στο πρώτο εργατικό δυστύχημα σκοτώθηκε ένας νεαρός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και στο δεύτερο ένας 28χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από πρέσα. Παρά την ταχύτατη κινητοποίηση οι δύο άντρες έχασαν τις ζωές τους ακαριαία.

Νεκρός ανασύρθηκε 38χρονος εργαζόμενος στο καρνάγιο στο Τρίκερι του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελούσε εργασίες καθαρισμού μετά την πλημμύρα, όταν μηχάνημα εγκλώβισε το χέρι του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να χάσει την ζωή του.

trikeri-karnagio-1-768x576
trikeri-karnagio-4
trikeri-karnagio-5-1024x768

Ο 38χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών 5 και 11 ετών, αλβανικής καταγωγής και ζούσε με την οικογένειά του μόνιμα στο Τρίκερι.

Το δεύτερο εργατικό δυστύχημα

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε δεύτερο εργατικό δυστύχημα.

To δυστύχημα έγινε στις 9.15 σήμερα το πρωί στην Χαλυβουργία Βόλου, με θύμα έναν 28χρονο, που ασχολούνταν με συντήρηση μηχανήματος.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο άτυχος Μιχάλης Σαββανάκης ασχολούνταν με την συντήρηση μηχανήματος και ενώ έκανε εργασίες σε χώρος εκτός παραγωγής, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μηχάνημα μπήκε σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο πήγε στην βιομηχανία και μετέφερε τη σορό του εργαζόμενου στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο άτυχος εργαζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, διέμενε στο Βελεστίνο.

Φωτογραφίες: ΕΡΤ
Πηγή: magnesianews

Previous ArticleNext Article