Ελασσόνα

Μάχη των λιγοστών συνεργείων της ΔΕΗ για αποκατάσταση ηλεκτροδότησης σε Λιβάδι, Φάρσαλα, Αγιά

Όλη τη νύχτα από χθες το μεσημέρι έμειναν χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο και σε αρκετές περιπτώσεις και νερό οι κάτοικοι του Λιβαδίου, της Δολίχης και του Σαρανταπόρου στην Ελασσόνα, ενώβ το χιόνι έφτασε στα ορεινά αυτά χωριά το μισό μέτρο. Σήμερα δόθηκε ρεύμα στο Σαραντάπορο από συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ από κοζάνη, ενώ γίνονται προσπάθειες για να αποκατασταθέι η ηλεκτροδότηση και σε Λιβάδι, Δολίχη, αλλά όπως μας  ενημέρωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι συνθήκες για τα συνεργεία των τεχνικών της ΔΕΗ είναι δύσκολες, αφού έχουν ξεχειλίσει χείμαρροι και το χιόνι δυσκολεύει τις μετακινήσεις τους .

 Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του δήμου Ελασσόνας

Η αποκατάσταση των βλαβών από τη ΔΕΗ, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, είναι πολύ δύσκολη, παρά το γεγονός ότι συνεργεία επιχειρούν εδώ και ώρες σε κοινότητες του δήμου Ελασσόνας.

Γι΄αυτό ο δήμος Ελασσόνας απευθύνει κάλεσμα σε όσους κατοίκους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας να επικοινωνήσουν με το δήμο, προκειμένου να τους δοθούν οδηγίες και να τους παρασχεθεί χώρος φιλοξενίας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2493350224 – 6977251411 – 6993022597

Μάχη των λιγοστών συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση ηλεκτροδότησης σε Λιβάδι, Φάρσαλα, Αγιά

Κλειστά τα σχολέια σε 6 κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας

Με απόφαση του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα δε θα λειτουργήσουν αύριο, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, τα σχολεία τόσο της Α/Βάθμιας όσο και της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης στις κοινότητες: Λιβαδίου, Δολίχης, Σαρανταπόρου, Λυκουδίου, Μηλέας, Καρυάς, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός Λιβαδίου λόγω των έντονων καιρικών συνθήκων.

Οργή για τις πολύωρες διακοπές

Η οργή των κατοίκων του νομού Λάρισας σε αρκετά χωριά της Ελασσόνας, του δήμου Τεμπών, του δήμου Αγιάς, του δήμου Κιλελέρ και των Φαρσάλων, είναι έκδηλη γιατί φαίνεται πως τα συνεργεία δεν επαρκούν για την αποκατάσταση των ζημιών, ενώ σε πολά χωριά υπάρχουν ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας που κάνουν χρήση οξυγόνου και οι πολύωρες διακοπές ρεύματος μπορεί να τους κοστίσουν τη ζωή τους, ανέφερε χθες μιλώντας στο Μαγκαζίνο τςη Θεσσαλίας ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, θυμίζοντας ότι δεν προχώρησε στις απαραίτητες υποδομές για υπογειοποίηση των εναέριων δικτύων η ΔΕΗ παρά το γεγονός ότι οι πολίτες το τελευταίο διάστημα πληρώνουν διπλάσιους και τριπλάσιους λογαριασμούς ρεύματος.

 

Πηγή: thessaliatv.gr

Previous ArticleNext Article