Ελασσόνα

Μαχαίρωσε τον φίλο του για τα μάτια μιας γυναίκας σε χωριό της Ελασόνας

Άσχημη κατάληξη προσέλαβε το ξενύχτι δυο φίλων Αλβανών υπηκόων αφού ο ένας βρέθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τραυματισθεί στο δάχτυλα από το μαχαίρι του φίλου του και ο δεύτερος βρίσκεται πλέον κρατούμενος και μάλιστα χωρίς να διαθέτει άδεια παραμονής στη χώρα θα απελαθεί.

Οι δυο 37χρονοι και άλλοτε πλέον φίλοι προχθές βράδυ – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – βρισκόταν σε καφενείο χωριού της Ελασσόνας και εκεί που τα έπιναν ξεκίνησε μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους για τα μάτια μιας γυναίκας. Με αποτέλεσμα ο 37χρονος δράστης με ένα μικρό μαχαίρι να τραυματίσει τον συνομήλικο ομοεθνή του στα τρία δάχτυλα του αριστερού του χεριού.

Ο 37χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ελασσόνας ενώ χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών όπου, μετά την απαγ- γελία κατηγοριών παραπέμφθηκε στον Ανακριτή. Οπου έλαβε προθεσμία για σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ενώ παραμένει κρατούμενος.

Στο μεταξύ από τον έλεγχο πρόεκυψε ότι ο 37χρονος δράστης εισήλθε παράνομα λάθρα στην Ελλάδα μέσω της Ελληνοαλβανικής μεθορίου και δεν διαθέτει έγγραφα παραμονής του. (Φωτό αρχείου)

εφημερίδα Ελευθερία

Previous ArticleNext Article