Λάρισα

Μ. Χαρακοπουλος: Τα “παιδιά της Σαμαρίνας” παρόντα στους αγώνες του έθνους

Στη συμμετοχή των βλάχων και ιδιαίτερα των «παιδιών της Σαμαρίνας» στους αγώνες του έθνους αναφέρθηκε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει στη χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λάρισας και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή».

Ο Θεσσαλός πολιτικός συνεχάρη την πρόεδρο του Συνδέσμου κα Γεωργία Αβέλα και τα μέλη της διοίκησης για το έργο που επιτελούν.

Ο κυβερνητικός βουλευτής, μια και είχε, ήδη, ξεκινήσει το γλέντι όταν κλήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό, αυτοσαρκαζόμενος είπε ότι «καθώς έχει ανάψει το κέφι μάλλον ως παραφωνία θα ακουστούν οι χαιρετισμοί βουλευτών, πολιτευτών, υποψηφίων βουλευτών – ζωή να έχουμε είμαστε πολλοί! Γι’αυτό θα περιοριστώ μόνο σε ευχές. Καλή χρονιά με υγεία! Να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε!

Οι βλάχοι -και εσείς ιδιαίτερα που κατάγεστε από την Σαμαρίνα- έχετε κάθε λόγο να είσαστε υπερήφανοι για την καταγωγή σας. Γιατί τα “παιδιά της Σαμαρίνας” ήταν πάντοτε παρόντα σε όλους τους αγώνες του έθνους. Καλή Χρονιά με υγεία και πρόοδο! Να είμαστε καλά και να ανταμώσουμε και στο πανηγύρι της Μεγάλης Παναγιάς στη Σαμαρίνα το καλοκαίρι».

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον χαιρετισμό του Μάξιμου Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://youtu.be/Rcl_l8UAmvc

Previous ArticleNext Article