Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος στην Αγιά: Μαζί δώσαμε πολλές νικηφόρες μάχες • Ικανοποίηση για τη γενναία ενίσχυση των μηλοπαραγωγών

«Στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στη συνέχιση μιας σταθερής αναπτυξιακής πορείας, ενός δυναμικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας σε όλους τους τομείς, και στην επιστροφή στην αδιέξοδη δημαγωγία, τους πειραματισμούς και την πολιτική αβεβαιότητα. Την οδό της ελπίδας, την εγγυάται μόνον η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία. Για να μην ζήσουμε και πάλι επώδυνα και επικίνδυνα πισωγυρίσματα. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει επί 3,5 χρόνια ότι μπορεί να υπερνικά τις μεγάλες δυσκολίες, να δίνει τις ορθές απαντήσεις στις πολλές σοβαρές προκλήσεις, να κρατά σταθερά το τιμόνι της χώρας. Κι αυτή η πορεία πρέπει να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας με κατοίκους της Αγιάς.

Ευχαριστίες για demininis

Ο Θεσσαλός πολιτικός κατά την επίσκεψή του στην κωμόπολη Αγιάς άκουσε με ικανοποίηση αγρότες να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τη συμβολή του στην επίτευξη της γενναίας ενίσχυσης των μηλοπαραγωγών μέσω του deminimis. Όπως είπε «είναι μια απόφαση που ανακουφίζει οικονομικά τους αγρότες της Αγιάς και αποδεικνύει ότι αυτή η κυβέρνηση βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον κόσμο του μόχθου. Το απέδειξε, άλλωστε, όλα αυτά χρόνια που περάσαμε δια πυρός και σιδήρου από μια σειρά εξωγενείς κρίσεις. Από την πανδημία, και τις επιπτώσεις στην οικονομία με τα μέτρα περιορισμού της, μέχρι τον πόλεμο στην Ουκρανία, που είχε ως συνέπεια την έκρηξη των τιμών της ενέργειας, την απειλή επισιτιστικής κρίσης και τα προβλήματα που προέκυψαν με το εμπάργκο. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, χάρη στη συνετή οικονομική πολιτική, κατόρθωσε να στηρίξει εργαζόμενους και επιχειρήσεις, ώστε όχι μόνον να μην χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί από αυτές τις δοκιμασίες.

Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζετε ότι όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί, ουδεμία στιγμή στην πολιτική μου δράση δεν παρέλειψα να υπερασπιστώ τις ανάγκες και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών του νομού μας. Δώσαμε μαζί πολλές νικηφόρες μάχες και είμαι βέβαιος ότι θα δώσουμε ακόμη περισσότερες στο μέλλον».

Previous ArticleNext Article