Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος στη δοξολογία για το νέο έτος: Εύχομαι υγεία, ειρήνη και αλληλεγγύη!

Το νέο έτος να έχουμε τα τρία αγαθά (υγεία, ειρήνη και αλληλεγγύη), την αξία των οποίων ανέδειξε η χρόνια που έφυγε, ευχήθηκε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την δοξολογία για την έναρξη του νέου έτους στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

Στη δοξολογία, που τελέστηκε παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών από τον μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, ευλογήθηκε και η παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας σε δηλώσεις του ευχήθηκε «Καλή Χρονιά με υγεία, ειρήνη και αλληλεγγύη!». Όπως υποστήριξε «νομίζω είναι τρία μείζονα αγαθά, την αξία των οποίων συνειδητοποιήσαμε ακόμη περισσότερο τη χρόνια που μας άφησε:

α) Υγεία, μετά την πανδημία που μας ταλαιπωρεί ακόμη και θέλω να πιστεύω ότι το τέλος της θα ζήσουμε αυτή τη χρονιά, το 2022.

β) Ειρήνη, γιατί ζούμε σε μια πολύπαθη, ταραγμένη γειτονιά, και συνειδητοποιούμε και την αξία που έχουν και τα εξοπλιστικά προγράμματα και οι ισχυρές συμμαχίες στις οποίες έχει προχωρήσει η χώρα.

γ) Και βεβαίως Αλληλεγγύη, γιατί η πανδημία κατέδειξε ότι κανένας δεν είναι άτρωτος όσο πλούσιος κι αν είναι!

Εύχομαι, λοιπόν, υγεία, ειρήνη και αλληλεγγύη σε όλον τον κόσμο. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!».

Δείτε τη δήλωση του Μάξιμου Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=YX4FOVpvARw

Previous ArticleNext Article