Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος με ΔΕΕΠ Λάρισας: Η χώρα πορεύεται με σταθερότητα και αξιοπιστία!

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εν μέσω ενός κυκεώνα αντικειμενικών δυσχερειών παγκόσμιας διάστασης, όπως είναι η πανδημία και η έκρηξη των τιμών της ενέργειας, έχει αποδείξει ότι μπορεί να οδηγεί την χώρα με σταθερότητα και αξιοπιστία. Ευελπιστούμε ότι η νέα χρονιά, ξεπερνώντας τη δοκιμασία του κορονοϊού, μπορεί να σηματοδοτήσει την αφετηρία μιας νέας εποχής ανάπτυξης και ευημερίας. Οι μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, στην δικαιοσύνη, στην εκπαίδευση, στη λειτουργία των θεσμών, παράλληλα με τα άλματα στην διπλωματική αναβάθμιση και την αμυντική θωράκιση της χώρας, δημιουργούν ένα νέο ελπιδοφόρο περιβάλλον, για την αντιμετώπιση όλων των σοβαρών, εσωτερικών και εξωτερικών, προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο ελληνισμός τα τελευταία χρόνια». Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο κ. Ηλία Σουφλιά και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λάρισας, που τον επισκέφθηκαν στο πολιτικό του γραφείο στην Λάρισα για την ανταλλαγή ευχών ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2022, ενώ σ’ αυτήν τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την COVID-19.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ενδελεχώς οι πολιτικές εξελίξεις, η πορεία του κυβερνητικού έργου και η αποτύπωση της δράσης της ΝΔ στην περιφέρεια της Λάρισας. Ιδιαίτερα, η συζήτηση εστιάστηκε στην υλοποίηση του προγράμματος της ΝΔ μέχρι τις εκλογές του 2023 και την ολοκλήρωση της κυβερνητικής θητείας, όπως δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος επισήμανε ότι μπορεί να αναβλήθηκε η διεξαγωγή του τακτικού συνεδρίου του κόμματος, λόγω της έξαρσης του τέταρτου κύματος της πανδημίας, ωστόσο, η κομματική οργάνωση θα πρέπει να προσαρμόσει τη δραστηριότητά της στα νέα δεδομένα, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα επικοινωνίας, με στόχο την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και την προώθηση των πολιτικών μας θέσεων.

Στη συνάντηση με τον κυβερνητικό βουλευτή, εκτός του κ. Σουφλιά, συμμετείχε αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Λάρισας αποτελούμενη από τους κ.κ. Θεόδωρο Γερογιώκα, ταμία, Κωνσταντίνο Βλαχούλη, υπεύθυνο τομέα Προστασίας του Πολίτη, Γεώργιο Τάτση, υπεύθυνο τομέα Παραγωγικών και Επιστημονικών φορέων, Ηλία Αρβυθά, υπεύθυνο Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα και Γεώργιο Κωνστάντο, υπεύθυνο τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού.

Previous ArticleNext Article