Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος: Ευγνώμονες για την συνεισφορά της ΕΛΑΣ εν μέσω πανδημίας

«Οι γυναίκες και οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας απέδειξαν και στη διάρκεια της μεγάλης δοκιμασίας που περνούμε λόγω της πανδημίας ότι επιτελούν το καθήκον τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεισφορά της ΕΛΑΣ στις δεδομένες συνθήκες, όπου παραλλήλως παρατηρούνται διάφορα φαινόμενα παραβατικότητας αλλά και εγκληματικότητας. Ευελπιστώ ότι σύντομα η αναγνώριση αυτή θα έχει και οικονομικό αντίκρυσμα εκ μέρους της πολιτείας». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, ταξίαρχο κ. Αστέριο Μαντζιώκα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, ταξίαρχο κ. Χρήστο Σιμούλη, στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας στην Λάρισα.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που προεδρεύει της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, η οποία έχει την ευθύνη επεξεργασίας των νομοσχεδίων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενημερώθηκε αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της δημόσιας τάξης στην Θεσσαλία. Στη δήλωσή του ο κυβερνητικός βουλευτής σημείωσε ότι «αυτές τις Άγιες Ημέρες, που και φέτος τις εορτάζουμε υπό τους περιορισμούς που επιβάλλει η απειλή του κορονοϊού, τα στελέχη της ΕΛΑΣ επαγρυπνούν για τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, και στον οποίο μοιραία αλλάζει και διευρύνεται σε νέες μορφές και η εγκληματικότητα, η Ελληνική Αστυνομία καταφέρνει να προσαρμόζεται εγκαίρως και να αντιμετωπίζει με επιτυχία τις νέες προκλήσεις.

Με την ευκαιρία, επομένως, της σημερινής επίσκεψής μου στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εποικοδομητική συνάντηση και την χρήσιμη ενημέρωση, και να ευχηθώ εν όψει του νέου έτους σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ υγεία, οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στο έργο που επιτελούν».

 Φωτ. 1. Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα.

 Φωτ. 2. Ο βουλευτής Λαρίσης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, ταξίαρχο Χρήστο Σιμούλη.

Previous ArticleNext Article