Αθλητισμός

“Λευκή” ισοπαλία για τον Οικονόμο στο Δαμάσι

Μετά από ένα παιχνίδι από το οποίο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, Δαμασιακός και Οικονόμος Τσαριτσάνης έμειναν στην “λευκή” ισοπαλία.Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε προσπάθειες στον χώρο του κέντρου, ενώ όταν κατάφεραν να γίνουν απειλητικές για την αντίπαλη εστία εκεί δέσποζαν οι έμπειροι τερματοφύλακες Θωμάς Γεωργούλας και Παναγιώτης Νούσιας που κράτησαν με άνεση το “μηδέν” παθητικό.
Στο 8′ από σέντρα του Δραχαλίβα από αριστερά στην πορεία της μπάλλας βρέθηκε ο Ντούφας που είδε τον Γεωργούλα να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ στο 35′ σε ατομική προσπάθεια και σουτ του Καρβούνη και πάλι ο Γεωργούλας εξουδετέρωσε τον κίνδυνο.Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου νέο σουτ του Καρβούνη στην αριστερή γωνία αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Δαμασιακού.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέγραψαν την καλύτερη στιγμή τους στο 52′ με κεφαλιά του Δημητρέλη που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 58′ ο Τσιάγκος από πλάγια θέση προσπάθησε να απειλήσει με σουτ τον Νούσια που μπλόκαρε σταθερά.
Με “όπλο” την εμπειρία της η διεθνής ρέφερι Ανδρομάχη Τσιοφλίκη πέρασε ένα εύκολο διαιτητικό απόγευμα, με την συνδρομή των βοηθών Δημήτρη Μίχου – Ηλία Γκόγκου.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Φώτης Πλίτσης – Δημήτρης Ζηρδέλης): Γεωργούλας, Α.Μπακαΐμης, Θ.Μουσιάρης, Δ.Μουσιάρης, Θ.Τσιάλτας, Κυριάκος, Δημητρέλης, Λέτσιος (53′ Κυρατζής), Τσιάγκος (74′ Δεληχάς), Δούκας, Τσούτσας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λυκοκώστας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Στ.Δραχαλίβας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος, Αγρόδημος, Ντούφας (85′ Δριστέλας), Πούτας, Κίτσιος, Καρβούνης, Λαγιόκαπας (67′ Δ.Μουλτσιάς).
Previous ArticleNext Article