«Άφωνοι» έμειναν προχθές, ακροατήριο και δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ακούγοντας έναν απατημένο σύζυγο να εξιστορεί με έναν αληθινό, όντως αυθεντικό, τρόπο τα παθήματά του από την πρώην σύζυγό του, η οποία τον εγκατέλειψε με τον εραστή της.

Ο 56χρονος σύζυγος καταθέτοντας για ώρα στο Δικαστήριο, σε κατάσταση φόρτισης και εμφανούς απόγνωσης, περιέγραψε το απίστευτα μελετημένο σχέδιο που έστησε σε βάρος του η 44χρονη σύζυγός του με τον 55χρονο εραστή της. Πρωταγωνίστρια η γυναίκα που εμπιστεύτηκε, η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών τους.

Σύμφωνα με το ίδιο, η γυναίκα του και ο εραστής της προετοίμαζαν συστηματικά από 2016 έως το 2019 ένα καλά οργανωμένο σχέδιο το οποίο είχε ως κατάληξη να αδειάσει ο κοινός λογαριασμός στην τράπεζα, να εκδοθεί με πλαστές υπογραφές πιστωτική κάρτα στο όνομά του την οποία νέμονταν ο εραστής, και να μεταφερθεί η ιδιωτική ασφάλεια υγείας στο όνομά της. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μια ωραία ημέρα, τον Ιούνιο του 2019, η σύζυγος έφερε μεταφορική και φόρτωσε τα πάντα αδειάζοντας το σπίτι.

Η συγκεκριμένη, που δεν δούλεψε ποτέ και ούτε είχε προσωπική περιουσία, αφού πήρε τα πάντα, έφυγε με τον εραστή και έκτοτε ζουν στο εξωτερικό.

Η συνολική ζημιά που προκάλεσαν στον απατημένο σύζυγο, που είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, ξεπερνάει τις 75.000 ευρώ.

Ο παθών στο δικαστήριο κατέθετε με δυσκολία, λόγω της φόρτισης που του προκαλούσε η αφήγηση των γεγονότων, ζητώντας διαρκώς νερό. Μάλιστα σε κάποια στιγμή δήλωσε σκασμένος και έβγαλε το πουλόβερ του σαν να βρισκόταν στο σπίτι του.

Οι κατηγορούμενοι δεν παρέστησαν στο δικαστήριο και καταδικάστηκαν σε 2 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση ο καθένας, με τριετή αναστολή.

Πηγή: Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα Ελευθερία)