Λάρισα

Λάρισα: Συνελήφθη γιατί χτύπησε με τσάντα στο κεφάλι τον δολοφόνο του γιου της!

Σε μία ακόμη δοκιμασία χρειάστηκε να υποβληθεί χθες η 48χρονη μητέρα του αδικοχαμένου 21χρονου Ντανιέλ Ξαφά, καθώς για λίγες ώρες βρέθηκε χθες το πρωί -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- κρατούμενη στο αστυνομικό μέγαρο μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο… δολοφόνος του γιου της.

Η 48χρονη προχθές, μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, ολοκληρώνοντας την πολύωρη και με αρκετές στιγμές έντασης κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, «ξέσπασε» χτυπώντας με την τσάντα της στο κεφάλι τον 37χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της.

Μια ανθρωποκτονία που διακρίνεται για την ιδιαίτερη βιαιότητα τη καθώς ο 37χρονος, περασμένα μεσάνυχτα της 24ης Ιουλίου 2015 οδήγησε τον 21χρονο σερβιτόρο σε απόμερο χωματόδρομο κοντά στο εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων, Αγιάς. Εκεί τον σκότωσε χτυπώντας τον στο κεφάλι με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο που δεν βρέθηκε ποτέ και στη συνέχεια, έσυρε το πτώμα του άτυχου 21χρονου σε διπλανό ρέμα όπου έβαλε φωτιά στη σορό του, καίγοντας μεταξύ άλλων τα γεννητικά του όργανα. Με τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση να διαφεύγει στη συνέχεια στη γενέτειρά του στην Αλβανία.

Ο 21χρονος υπήρξε εραστής της 29χρονης πρώην συζύγου του καθ’ ομολογία δολοφόνου και η ανθρωποκτονία εκδικάζεται από προχθές στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας.

Εφημερίδα Ελευθερία / Βαγγέλης Κακάρας

Previous ArticleNext Article