Ελασσόνα

Λάρισα: S.O.S. εκπέμπει ο πρόεδρος του σεισμόπληκτου Μεσοχωρίου – Φορτηγό γκρέμισε κολώνα που λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά 15χρονο (βίντεο)

Την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στο σεισμόπληκτο Μεσοχώρι Ελασσόνας του ν. Λάρισας, επισημαίνει με ανάρτησή του  πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιάννης Ζαρλαδάνης, εξηγώντας ότι μετά τη δημιουργία της ράμπας στο ποτάμι ώσπου να λυθεί το πρόβλημα με την κατασκευή της νέας γέφυρας, όλα τα βαριά οχήματα και όχι μόνο, περνούν μέσα από το Μεσοχώρι.

Οι δρόμοι είναι στενοί και τα παιδιά παίζουν ανέμελα με κίνδυνο ατυχήματος, καθώς ορισμένοι οδηγοί, όπως υπογραμμίζει τρέχουν ανεξέλεγκτα.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικό περιστατικό με φορτηγό να κόβει καλώδιο κολώνας, να την γκρεμίζει και αυτή παραλίγο να πέσει πάνω σε διερχόμενο 15χρονο παιδί.

Ο κ. Ζουρλαδάνης εκπέμπει S.O.S. σε δήμο Ελασσόνας και περιφέρεια Θεσσαλίας προκειμένου να δοθεί μια καλύτερη λύση.

Δείτε τα όσα ανάρτησε, τα οποία συνοδεύει και με χαρακτηριστικό βίντεο:

«Sos!!!!!!!!

Φωνάζω πολύ καιρό ως Πρόεδρος της κοινότητας ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ για το μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζεται μετά τη δημιουργία της Ραμπας στο ποτάμι ώσπου να λυθεί το πρόβλημα με την κατασκευή της νέας γέφυρας

Όλη η κίνηση προς Βλαχογιάννη και για όλα τα χωριά απέναντι γίνεται μέσα από τους δρόμους του χωριού χωρίς να υπάρχει σχέδιο και κάποιος κανονισμός απ το υπουργείο Μεταφορών πως και που για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Φοβάμαι εκτός τα πολύ μεγάλα αυτοκίνητα φορτηγά συρόμενα που κουβαλάνε ζωοτροφές μπάλες άχυρο και λιγο αργότερα ινσιροματα πως είναι πολύ δύσκολη η διέλευση τους λόγους στενότητας των δρόμων.

Με φοβίζει πιο πολύ η ασυνειδησία κάποιον οδηγών ΙΧ που τρέχουν υπερβολικά μέσα το χωριό και ενώ υπάρχουν πολλά παιδάκια με ποδήλατα και φοβάμαι τα χειρότερα.

Πριν λίγες μέρες μεγάλο φορτηγό ζωαδικο έπιασε το καλώδιο της κολώνας ου ΟΤΕ έκοψε το καλώδιο γκρέμισε την κολώνα και παραλίγο να είχαμε σοβαρο τραυματισμό δεκαπεντάχρονου

Κάνω έκκληση σε Δημο Ελασσόνας και Περιφερεια Θεσσαλίας κι αφού υπάρχει κοινοτικός μεγάλος δρόμος 12 μέτρα πλάτος τον οποίο και χαρακτηρισαμε με σημάδια με μηχανικό τοπογραφο περιφερειακά απ την κάτω πλευρά του χωριου και μπορεί να δοθεί η καλύτερη λύση να συντομευσει η όλη διαδικασία και να προχωρήσει η δημιουργία του περιφερειακού.

Με εκτίμηση Ο Πρόεδρος της Κοινότητας ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ

κ ΖΑΡΛΑΔΑΝΗΣ ΙΩΆΝΝΗΣ».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: onlarissa.gr

 

Previous ArticleNext Article