Λάρισα

Λάρισα: Η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του – «Πρόλαβα το χειρότερο πριν συμβεί»

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση που ήρθε στο φως σχετικά με τον πατέρα που κατηγορείται για γενετήσια πράξη στην 3χρονη κόρη του στη Λάρισα. Συγκεκριμένα από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από ΜΚΟ «Χαμόγελο του παιδιού», ο δράστης εντός του αυτοκινήτου του μάρκας HONDA προέβη σε γενετήσια πράξη με την τρίχρονη κόρη του. Ο άνδρας κατηγορείται ότι έβαλε το χέρι της ανήλικης κόρη του επί του ανδρικού του μορίου μέχρι την εκσπερμάτωση του.

Η μητέρα της ανήλικης και πρώην συζύγου του, υπέβαλλε μήνυση διότι επέστρεψε την ανήλικη την 14:00 ώρα της 27-2-2024 αντί της 10:00 ώρα της 27-2-2024, ώρα που ορίζει η υπ’ αριθ. 2.494 πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Η μητέρα του 3χρονου παιδιού μίλησε στο debater και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν λέγοντας μεταξύ άλλων πως «πρόλαβα το χειρότερο πριν αυτό συμβεί».

«Δεν θα ήθελα παρακαλώ να δοθεί έκταση περαιτέρω στο θέμα αυτό. Το κατάλαβα ευτυχώς γρήγορα και δεν έγινε κάτι χειρότερο. Από αυτά που μου είπε η μικρή μου που είναι προσωπικά και δεν μπορώ να τα πω, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά… Δεν τον έπιασα επ’ αυτοφώρω και η ιατροδικαστική εξέταση στο κορίτσι μου δεν έδειξε κάτι. Πρόλαβα το χειρότερο πριν συμβεί. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θέλω να πω ως μητέρα πάνω απ όλα, να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας», τονίζει η μητέρα του παιδιού.

Να σημειώσουμε ότι το παιδί παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας στις 2 το μεσημέρι στις 27-12-2024, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κατερίνης. Η ανήλικη παθούσα εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 227 ΚΠΔ, για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης. Το αυτοκίνητο του δράστη, θα εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό από Υ.Ε.Ε.Β.Ε. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

debater.gr

Previous ArticleNext Article