Λάρισα

Λάρισα: Είναι ασφαλές το μπάνιο στα παράλια της Αγιάς μετά το χάος που άφησε πίσω της η κακοκαιρία; Η ανάρτηση του αντιδημάρχου Ν. Ντάγκα (φωτο)

Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει καίτοι διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ορισμένοι παρά το χάος που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel, και στα παράλια του νομού σκέφτονται να εκδράμουν στη θάλασσα για τα τελευταία τους μπάνια.

Μάλιστα το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το meteo η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει το Σάββατο στους 34 βαθμούς Κελσίου και την Κυριακή στους 32. Για κατοίκους, τουρίστες ή και επισκέπτες που θα θελήσουν να μεταβούν στα παράλια της Αγιάς και πρέπει να γνωρίζουν αν είναι επικίνδυνο να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Νίκος Ντάγκας ενημέρωσε με χθεσινοβραδινή του ανάρτηση τα εξής:

“Αιγαίο-Θάλασσα

Ο Δήμος Αγιάς στην αγωνία για την ασφάλεια κατοίκων και τουριστών για το μπάνιο στην θάλασσα παίρνει εδώ και ημέρες δείγματα για ανάλυση ώστε άμεσα να έχουμε τις πιστοποιημένες αναλύσεις για να μπορούμε να διαχειριστούμε την καθημερινότητα μας με ποιότητα».

Όσοι λοιπόν αγωνιούν για το αν είναι ασφαλές το μπάνιο στα παράλια θα πρέπει να αναμένουν τις αναλύσεις και τα αποτελέσματα των εμπειρογνωμόνων πριν το τολμήσουν”.

  

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article