Ελασσόνα

Λαική Συσπείρωση Ελασσόνας: Να βελτιώσει η Δημοτική Αρχή τις αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου

Πολλά είναι τα προβλήματα των αθλητών-αθλητριών και των Σωματείων που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις των γηπέδων ποδοσφαίρου στην πόλη της  Ελασσόνας.

Τα βοηθητικά γήπεδα απέναντι από τα ΚΤΕΛ καθημερινά δέχονται δεκάδες παιδιά καθώς εκεί προπονούνται τα τμήματα υποδομής του ΠΟΕ ,η ανδρική ομάδα της Ελασσόνας FC-Δρυμός αλλά και αρκετοί αθλούμενοι κάτοικοι της πόλης μας. Στα γήπεδα λοιπόν αυτά δεν υπάρχουν αποδυτήρια και ντουζ με αποτέλεσμα τα παιδιά των ακαδημιών και οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν το γήπεδο να αλλάζουν στο κρύο και ειδικά όταν βρέχει να μην μπορούν  να αλλάξουν. Ένα επιπλέον πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή είναι και η δυσωδία, καθώς δίπλα στο γήπεδο υπάρχει το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων.

Επίσης στο κεντρικό στάδιο της πόλης που πρόσφατα ανακατασκευάστηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας υπάρχει αίθουσα με όργανα γυμναστικής, η οποία χρειάζεται συντήρηση για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον λαό της πόλης μας και από τους αθλητές.

Με δεδομένη αυτή την κατάσταση απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την συντήρηση και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου του Δήμου Ελασσόνας.

Πιο συγκεκριμένα:

-Να κατασκευαστούν αποδυτήρια με ντουζ στα βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου απέναντι από τα ΚΤΕΛ.

-Να συντηρηθεί και να λειτουργήσει για τον λαό της περιοχής το γυμναστήριο που υπάρχει στο κεντρικό στάδιο της πόλης.

-Να προσληφθεί γυμναστής-υπεύθυνος του γυμναστηρίου από τον Δήμο που θα αξιοποιηθεί και για τις συνολικότερες ανάγκες στην περιοχή μας σε μαζικό λαϊκό αθλητισμό.

-Να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της δυσωδίας και να επισπευσθεί η κατασκευή του καταφυγίου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Καλούμε τους ανθρώπους των αθλητικών συλλόγων, τους αθλούμενους και τις οικογένειες τους, τους μαζικούς φορείς να διεκδικήσουν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στις αθλητικές υποδομές της πόλης της Ελασσόνας.

Previous ArticleNext Article