Ελλάδα

Κρίσιμη ημέρα η σημερινή για τον 6χρονο Φώτη – Θα επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν»

Σήμερα οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν» τον 6χρονο Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι την Κυριακή στους αγώνες καρτ.

Η κατάστασή του παιδιού παραμένει σταθερή, αλλά οι γιατροί αντιμετωπίζουν πλέον την περίπτωσή του με μεγαλύτερη αισιοδοξία μετά τα νευρολογικά τεστ που του έκαναν τη Δευτέρα και στα οποία ο 6χρονος Φώτης ανταποκρίθηκε πολύ καλά.

Οι θεράποντες γιατροί του, σύμφωνα με το thebest.gr περιμένουν τα αποτελέσματα των συμπληρωματικών εξετάσεων για να αποφασίσουν πότε θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισης.

Πάτρα καρτ

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέα Ηλιάδη, οι έλεγχοι των αντιδράσεων του μικρού Φώτη κρίθηκαν ικανοποιητικοί και το επόμενο βήμα είναι οι γιατροί να προχωρήσουν σε μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου κι εφόσον πάνε όλα καλά, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία της αποσωλήνωσης του παιδιού.

Σοκάρουν οι εικόνες από το ατύχημα στους αγώνες καρτ στην Πάτρα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 6χρονος Φώτης. Η ΕΡΤ δημοσίευσε την Κυριακή ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του ατυχήματος.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο οδηγός του καρτ χάνει τον έλεγχο του οχήματος. Μπαίνει μπροστά στο μονοθέσιο που βρίσκεται δίπλα του. Τα δύο καρτ ακουμπούν ρόδα με ρόδα και στη συνέχεια το ένα προσκρούει στα κιγκλιδώματα και σχεδόν “πετάει”. Πίσω από τα κιγκλιδώματα βρισκόταν ο μικρός Φώτης.

Πηγή: enikos.gr
Previous ArticleNext Article