Λάρισα

Κώστας Αγοραστός: Την ερχόμενη Κυριακή παίρνουμε ισχυρή εντολή, οι σωτήρες της καταστροφής δε θα έχουν καμία τύχη

Αισιόδοξος για την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Δημήτρη Κουρέτα.

Στη δήλωσή του τόνισε πως «σήμερα δώσαμε μία μεγάλη μάχη. Είχαμε εκτός από τα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε και τη θεομηνία του πλανήτη αλλά ταυτόχρονα και την τοξικότητα που προσπάθησε να μας διχάσει. Η πολίτες δώσαν ισχυρή εντολή. Οι πολίτες μας αναδείξαν πρώτη δύναμη με ισχυρό ποσοστό, αν σκεφτείτε ότι εκλογή πρώτης Κυριακής μας χωρίζει μόνο 2.000 ψηφοδέλτια.

Είμαστε εδώ, είμασταν εδώ, μας γνωρίζουν πολύ καλά χρόνια τώρα. Δίνουμε όλοι μαζί την επόμενη Κυριακή τη μάχη η Θεσσαλία να είναι πιο βιώσιμη, με όλους για όλους, πιο γρήγορα, ποιο αποτελεσματικά. Η Θεσσαλία βγαίνει μπροστά και οι Θεσσαλοί γνωρίζουν. Έχουμε ξεκινήσει την ανοικοδόμηση της Θεσσαλίας και την επόμενη Κυριακή ισχυρή εντολή και προχωρούμε να κάνουμε ξανά τη Θεσσαλία μεγάλη».

Πρόσθεσε με δηκτικό ύφος πως «εμείς τρέχαμε για τον άνθρωπο και οι άλλοι καπηλευόταν τον ανθρώπινο πόνο. Είμασταν με τους ανθρώπους και είναι με τα βίντεο. Τα ψέματα καταρρέουν, έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα. Όλη η προεκλογική εκστρατεία στηρίχθηκε σε τερατώδη ψέματα. Οι σωτήρες της καταστροφής δε θα έχουν καμία τύχη την επόμενη Κυριακή γιατί ο λαός μας γνωρίζει πολύ καλά».

Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Ραφαέλα Παπαοικονόμου 

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article