Λάρισα

Κοσμοπλημμύρα στο κέντρο της Λάρισας για την υποψήφια βουλευτή Ρένα Καραλαριώτου: «Η ισχυρή Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή ΝΔ»

«Πάμε να σηκώσουμε τον τόπο μας ψηλά. Να δώσουμε δύναμη στη φωνή μας. Η ισχυρή Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή Νέα Δημοκρατία, χρειάζεται ισχυρό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χρειάζεται σταθερότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα. Η Λάρισα χρειάζεται δυνατή και ισχυρή εκπροσώπηση. Μαζί μπορούμε. Μαζί θα κερδίσουμε. Σας ζητώ να είμαι στις πρώτες σας επιλογές. Σε εσάς χρωστάω τη διαδρομή μου μέχριτώρα, είστε η δική μου δύναμη.Είμαι και θα μείνω πάντα δίπλα σας. Έντιμα, καθαρά, αποτελεσματικά» -αυτό είναι το μήνυμα νίκης που έστειλε η υποψήφιαβουλευτήςΝ.Λάρισας της ΝΔ, ΡέναΚαραλαριώτου, σε πλήθος κόσμου που την αποθέωσε, στην ομιλία της σε κεντρικό ξενοδοχείο, στο κέντρο της Λάρισας.

«Σας ευχαριστώ, που με τιμάτε με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Η εμπιστοσύνη αυτή είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω καταφέρει να χτίσω μέχρι

τώρα, στη διαδρομή μου στην Αυτοδιοίκηση.Είναι αυτό που εισπράττω, με ευγνωμοσύνη, από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου, σε κάθε επίσκεψη, σε κάθε συνάντηση,σε κάθε επαφή με συμπολίτες μου.Είναι αυτή η εμπιστοσύνη, που με γεμίζει με δύναμη αλλά και ευθύνη, να σας εκπροσωπήσω επάξια -εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία- αποτελεσματικά στη Βουλή, να δυναμώσω τη φωνή της Λάρισας, τη φωνή όλων μας, στην κεντρικήπολιτική σκηνή», τόνισε καταχειροκροτούμενη η κ.Καραλαριώτου.

«Διαπιστευτήρια»

Η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στη διαδρομή της μέχρι σήμερα. «Εσείς με στηρίξατε, για να εκλεγώ στη Νομαρχία και να θητεύσω ως Αντινομάρχης Λάρισας, εσείς με στηρίξατε να εκλεγώ Αντιπεριφερειάρχης,εσείς με στηρίξατε, με ψηφίσατε για δήμαρχο Λαρισαίων. Σε εσάς δεσμεύθηκα ότι θα παλέψω από την πρώτη γραμμή, για όλα ταθέματα που απασχολούν την πόλη της Λάρισας. Ότι θα είμαι δίπλα σε όλες καιόλους σας.

Αυτή τη δέσμευση τίμησα μέχρι τώρα. Με καθημερινή, σκληρή δουλειά.

Την ίδια δέσμευση αναλαμβάνω, στο πολλαπλάσιο, ως υποψήφια Βουλευτής.

Και ξέρετε ότι θα την κάνω πράξη.Με αυτά τα «διαπιστευτήρια» ζητώ και πάλι τη στήριξή σας. Για να συνεχίσωνα είμαι χρήσιμη στον τόπο. Με διαφορετικό ρόλο. Αλλά πάντα με την ίδιααφοσίωση και ευθύνη απέναντί σας», είπε.

Ισχυρή γυναικεία εκπροσώπηση

Η Λαρισαία πολιτικός δεν παρέλειψε να τονίσει την ανάγκη ενίσχυσης της γυναικείας εκπροσώπησης του τόπου μας στη Βουλή. «Η Λάρισα χρειάζεται ισχυρή εκπροσώπηση στη Βουλή και στην κυβέρνηση.Ο ΚυριάκοςΜητσοτάκης έχει δεσμευθεί για ενισχυμένη παρουσία τωνγυναικών, τόσο στα ψηφοδέλτια όσο και σε κυβερνητικούς ρόλους, τηνεπόμενη τετραετία.Ήδη το έχει κάνει πράξη με τα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα.Και βεβαίως με το Επικρατείας -το οποίο συμβολίζει τις προτεραιότητες και τοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, για τη νέα κυβερνητική θητεία.Είναι στο χέρι μας να ενισχύσουμε τη γυναικεία εκπροσώπηση του τόπου μας στη Βουλή.

Η Ελλάδα που θέλουμε

Αναφερόμενη στο έργο της ΝΔ την προηγούμενη τετραετία, η κ.Καραλαριώτου τόνισε πως η Ελλάδα πέτυχε υψηλότερη ανάπτυξη απόπολλές ευρωπαϊκές χώρες, στηριγμένη σε υγιείς βάσεις: στις επενδύσεις, στις εξαγωγές, με χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, με λιγότερους φόρους. «Είδαμε – με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη – την Ελλάδα που ακόμα μας απογοητεύει.Είδαμε, όμως, και την Ελλάδα που μας γεμίζει ελπίδα.Με τους πυροσβέστες, τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τους αστυνομικούς, τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να σώσουν ζωές.Την Ελλάδα που μπορεί να υπερασπίζεται να σύνορά της και την εθνική της κυριαρχία.Την Ελλάδα που προσελκύει επενδύσεις από τις μεγαλύτερες παγκόσμιεςεταιρείες και δημιουργεί ευκαιρίες.Αυτή την Ελλάδα θέλουμε. Αυτή την Ελλάδα αξίζει και πρέπει να χτίσουμε», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

Ο νομός Λάρισας που θέλουμε

«Ξέρω καλά τι μπορούμε να πετύχουμε για τον τόπο μας. Είναι ώρα να τα

διεκδικήσουμε.Στα χρόνια που έρχονται, θέλουμε και μπορούμε να φέρουμε το νομό Λάρισαςστο επίκεντρο της ανάπτυξης της χώρας.Θέλουμε και μπορούμε να αναδείξουμε τη Λάρισα σε κόμβο μεταφορών,εμπορίου, πολιτισμού.Θέλουμε και μπορούμε, να αναδείξουμε το νομό μας σε πόλο καινοτομίας καινεοφυούς επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στη γεωργία. Με στενότερη συνεργασίατων συνεταιρισμών με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.Να εξασφαλίσουμε ακόμη περισσότερα, στοχευμένα μέτρα για τη στήριξη τωναγροτών και των κτηνοτρόφων μας.

Να αξιοποιήσουμε – κυρίως – σωστά τις ευκαιρίες που παρέχει το Ταμείο

Ανάκαμψης, το ΕΣΠΑ και η νέα ΚΑΠ.Θέλουμε και διεκδικούμε πολιτικές και έργα που θα εξασφαλίσουν φθηνότερηκαι καθαρή ενέργεια, για τον αγροτικό τομέα.Θέλουμε και διεκδικούμε λύσεις για το υδατικό πρόβλημα, με άμεση

προτεραιότητα την ολοκλήρωση των έργων για τον Αχελώο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια βουλευτής νομού Λάρισας.

Σταθερό «τιμόνι»

«Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερό τιμόνι. Χρειάζεται κυβέρνηση με καθαρό

μυαλό. Με σοβαρότητα, με αίσθηση του μέτρου και της λογικής. Αλλά και μετην τόλμη να προχωρά σε βαθιές τομές.Αυτό σήμερα μπορεί να το εγγυηθεί μόνο μια αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνησητης Νέας Δημοκρατίας.Με το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη νέατετραετία, ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα, παντού.Όχι με μεγάλες υποσχέσεις.Αλλά με συγκεκριμένες προτεραιότητες, με ξεκάθαρες δεσμεύσεις: ισχυρήανάπτυξη και επενδύσεις, για περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές.Νέες φοροελαφρύνσεις. Σοβαρές παρεμβάσεις στην υγεία, στην παιδεία, στοκράτος.Περισσότεροι πόροι για τους νέους αγρότες», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής.

Όχι σε κυβέρνηση ηττημένων

«Η Ελλάδα του 2023 είναι αισθητά καλύτερη από αυτή του 2019. Κι αυτό οι πολίτες το αναγνωρίζουν. Ξέρουμε ότι δεν ισχύει η εικόνα της μαυρίλας και της μιζέριας, που προσπαθεί να μας πουλήσει με το ζόρι ο ΣΥΡΙΖΑ στις διαφημίσεις του.Αρκετά με τις περιπέτειες και τα πειράματα στην πλάτη μας. Αρκετά με την“επαναστατική γυμναστική” – που την πληρώσαμε ακριβά στο παρελθόν.Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι, αν τα κουκιά βγαίνουν, μπορεί να έχουμε μια κυβέρνηση ηττημένων. Με μόνο κοινό σημείο τη δίψα για εξουσία και το μένος ενάντια στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν τους δοθεί η ευκαιρία, δεν θα την αφήσουν. Κι ας μη μπορούν να κυβερνήσουν.Κι ας χρειάζεται για κάθε θέμα να κάνουν δημοψήφισμα για να πάρουν μια απόφαση. Κι ας είναι οι μισοί με το ευρώ και οι άλλοι μισοί με τη Δήμητρα. Δεν μας αξίζει αυτό το αβέβαιο και ασταθές μέλλον.Δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος. Σας καλώ, λοιπόν, να δώσετε δύναμη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να συνεχίσει η πατρίδα μας να πηγαίνει σταθερά, τολμηρά μπροστά».

Πρώτη επιλογή

«Οι εκλογές της 21ης Μαΐου θα κρίνουνποιες και ποιοι Βουλευτές θα

σας εκπροσωπήσουν στην κεντρική πολιτική σκηνή.Σας ζητώ να είμαι στις πρώτες σας επιλογές.Σας ζητώ να βαδίσουμε μαζί σε αυτή την πορεία.Ξέρετε ότι η Λάρισα είναι ο τόπος μου, ο τόπος που νοιάζομαι και αγαπώ.Στηρίζομαι μόνο σε εσάς. Εσείς είστε η δική μου δύναμη.Είμαι και θα μείνω πάντα δίπλα σας. Έντιμα, καθαρά, αποτελεσματικά.Πάμε λοιπόν να σηκώσουμε τη Λάρισα ψηλά.Μαζί μπορούμε. Μαζί θα κερδίσουμε. Μαζί θα πάμε την Ελλάδα και τον τόπο μας μπροστά.Πάντα Δίπλα σας!», σημείωσε η κ.Καραλαριώτου, ξεσηκώνοντας το πλήθος.

 

 

Previous ArticleNext Article