Ελασσόνα

Κοσμοπλημμύρα στην Ελασσόνα-Στέλλα Μπίζιου: Δώστε μου τη δύναμη να είμαι ξανά η φωνή σας στη Βουλή

Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση νίκης στην Ελασσόνα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου ολοκλήρωσε την προεκλογική της εκστρατεία, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα επικράτησης της ΝΔ σε ολόκληρο το νομό Λάρισας.

Εμφανώς συγκινημένη από την παρουσία του κόσμου στην Ελασσόνα, η κα Μπίζιου επέλεξε, αφού ανέλυσε τις βασικές προτεραιότητες της νέας κυβερνητικής θητείας του κ. Μητσοτάκη, να απευθυνθεί σε προσωπικό τόνο στους συμπατριώτες της, ζητώντας τους ισχυρή εντολή για να τους εκπροσωπήσει και πάλι στη Βουλή.

«Από την πρώτη ημέρα της εκλογής μου, συνεργάστηκα με τους συμπολίτες μου, με φορείς, με οργανισμούς, με όποιον με χρειάζεται. Είναι για μένα χαρά και τιμή να βρίσκομαι με ανθρώπους του τόπου μου που έχουν όνειρα, που θέλουν να επενδύσουν στο μέλλον τους και στο μέλλον του τόπου μας.

Εσείς ξέρετε πόσο αγαπώ τη συμμετοχή στα κοινά, πόσο αγαπώ τον τόπο μου και πόσο θέλω να είμαι ο «άνθρωπος» των συμπολιτών μου, να είμαι ο άνθρωπος σας, να είμαι δίπλα σας, δίπλα στους επιχειρηματίες και στους ελεύθερους επαγγελματίες του τόπου μας, τους ανθρώπους που καθημερινά μοχθούν για ένα καλύτερο αύριο για όλους, δίπλα στους συνταξιούχους μας, στους πατεράδες και τους παππούδες μας, σε αυτούς οφείλουμε αυτό που είμαστε σήμερα, αυτοί μας έδειξαν το δρόμο της προκοπής και της προόδου.

Και δίπλα στους νέους μας, στους νέους που έχουν όνειρα, που έχουν σχέδια. Θα είμαι δίπλα τους για να τους βοηθήσω, να τους στηρίξω να τα κυνηγήσουν όπως κυνήγησα κι εγώ τα δικά μου. Δεν ξεχνώ ποτέ ότι χωρίς εσάς, τα όνειρα αυτά δεν θα γίνονταν ποτέ πραγματικότητα. Εσείς είστε η έμπνευσή μου.

Και για όλους εσάς αγωνίζομαι. Χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις. Χωρίς κρυφούς προσωπικούς στόχους. Μόνο με αλήθεια και συνέπεια.

Εσείς κι εγώ μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, γιατί εσείς κι εγώ θέλουμε να κάνουμε τον τόπο μας ένα μέρος με προοπτική με ευκαιρίες, έναν τόπο που θα κρατάει τα παιδιά του εδώ. Και γι’ αυτό η Ελασσόνα είναι μπλε, γιατί η Ελασσόνα είναι ένας τόπος προκοπής και μόχθου.

Σας ζητώ και πάλι να με τιμήσετε με την ψήφο σας και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ ακόμη πιο σκληρά για να δικαιώσω την επιλογή σας, δεσμεύομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας και τα όνειρά μας. Δώστε μου τη δύναμη να είμαι η φωνή σας στην βουλή, η φωνή η δική σας, η φωνή της Ελασσόνας στην επόμενη κυβέρνηση», τόνισε η κα Μπίζιου.

Εμείς εδώ είμαστε ένας τόπος αγροτικός κτηνοτροφικός, είμαστε άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα. Η Νέα Δημοκρατία στήριξε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, τους έδειξε πώς να αφήσουν στο παρελθόν τις παλιές πρακτικές, να μπουν σε μια εποχή ανταγωνιστική με προϊόντα που θα έχουν παγκόσμια ζήτηση και θα προσφέρουν μεγαλύτερο εισόδημα, τόσο στους ίδιους όσο και στις τοπικές κοινωνίες. Εφαρμόσαμε και χρηματοδοτήσαμε το πρόγραμμα των νέων αγροτών ακριβώς επειδή θέλουμε οι νέοι να βρουν ενδιαφέρον στον αγροτικό τομέα, και να παραμείνουν στα χωριά, να μη χαθούν οι παραδόσεις και να μη χαθεί ένα επάγγελμα που περνά από γενιά σε γενιά.

Διασφαλίσαμε πόρους από τη νέα ΚΑΠ που ξεπερνούν τα 19 δισ. Ψηφιοποιήσαμε τις συναλλαγές των αγροτών, εντατικοποιήσαμε τους ελέγχους με τις παράνομες ελληνοποιήσεις. Για πρώτη φορά, μέσα σε 3 χρόνια, δόθηκαν από τον ΕΛΓΑ 1 δις €. Για πρώτη φορά ο ΕΛΓΑ πληρώνει με διαδικασίες εξαμήνου και προκαταβολές άνω του 60%. Με 500 εκατ. ευρώ επιδοτήσαμε τα αγροτικά τιμολόγια ρεύματος, ενώ επιδοτήσαμε τα φωτοβολταϊκά για τους αγρότες. Επί των ημερών μας, τα λιπάσματα και οι ζωοτροφές υπήχθησαν στον υπερμειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 6%. Επιστράφηκε ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο, που είχε καταργηθεί το 2015. Δόθηκαν 60 εκ. ευρώ για την ενίσχυση των παραγωγών με τα λιπάσματα και 94 εκ. ευρώ για την ενίσχυση κτηνοτρόφων για τις ζωοτροφές.

Δεν σταματάμε σε αυτά. Οι αγρότες έχουν πολλά ακόμη να περιμένουν από τον σχεδιασμό της ΝΔ. Γι’ αυτό ζητώ από δω από την Ελασσόνα, καθαρή, ισχυρή εντολή, αυτοδυναμίας της ΝΔ», κατέληξε η κα Μπίζιου.

 

 

Previous ArticleNext Article