Ελασσόνα

Κοπή πίτας και ευχές στο Δήμο Ελασσόνας

Σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Ελασσόνας από τον Δήμαρχο κ. Ν. Γάτσα, αντιδημάρχους και διευθυντές, με τη συμμετοχή των εργαζομένων.
Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχήθηκε προσωπικά και στις οικογένειες των εργαζομένων καλή χρονιά με υγεία και τους ευχαρίστησε για τη συνεχή συνεργασία τονίζοντας: «Αποτελεί τύχη για τη δημοτική αρχή να συνεργάζεται με ανθρώπους που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις, για να προσφέρουν στο δήμο και τους πολίτες του. Είμαι δίπλα σας με συνεργατικότητα και αμοιβαία υποστήριξη για ό, τι χρειαστεί. Ο σκοπός μας ως διοίκηση είναι και το 2024 να είναι έτος προόδου και εξέλιξης για τον Δήμο μας».
Το παρόν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έδωσαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Πασχόπουλος- Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Έλενα Ταζέ- Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής, Αστέριος Δημουλάς-Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης, Ιωάννης Δραγατσίκης-Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νοτίου Τομέα και Κωνσταντίνος Δήμκος – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Διαχείρισης Αδέσποτων.
Τυχερές στάθηκαν οι κυρίες Θάλεια Γκόλτσιου και Δώρα Παναγιωτίδου.
Previous ArticleNext Article