Αθλητισμός

“Κόλλησε” στο 1-1 ο Οικονόμος με τον Φαλανιακό

Σε βαθμολογική απώλεια εντός έδρας υποχρεώθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Φαλανιακό.Για τους φιλοξενουμένους ήταν ένας βαθμός τόσο ψυχολογίας όσο και ουσίας στην προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να αποφύγουν την εμπλοκή τους σε σενάρια υποβιβασμού.
Στο 10′ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Μπουμπουνάρας γύρισε την μπάλλα προς τον Σταμάτη που από προνομιακή θέση αμαρκάριστος σούταρε άουτ, ενώ στο 19′ από σέντρα του Μιφτάρι ο Σταμάτης σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Κωνσταντίνου.Στο 25′ από νέα σέντρα του Μιφτάρι, η κεφαλιά του Γκαραλιάκου κατέληξε άουτ, ενώ στο 32′ οι Φαλανιώτες απείλησαν με τον Κυρίτση που βρέθηκε από δεξιά απέναντι στον 16χρονο τερματοφύλακα Μουλτσιά, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια (ήταν η πρώτη του επίσημη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα).
Τελικά, ταυτόχρονα με την συμπλήρωση των 45 λεπτών, οι “πράσινοι” πήραν το προβάδισμα χάρη στην κοντινή κεφαλιά του Σταμάτη (1-0), μετά από διαδοχικές σέντρες των Ματούλα και Δριστέλα.
Το “σκηνικό” διαφοροποιήθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν ευκαιρίες με τον Κυρίτση (54′) και Ιωαννίδη (55′) και να φθάνουν στην ισοφάριση στο 57′ με τον Μαλάκο εξ επαφής, σε συνολική αδράνεια των γηπεδούχων.Μετά το 1-1, οι Τσαριτσανιώτες απείλησαν με κεφαλιά του Αλεξόπουλου (60′) που έφυγε άουτ, ενώ δημιούργησαν την μεγάλη ευκαιρία για το νικητήριο γκολ στο 89′ με την κεφαλιά του Λαζαρίδη που εξουδετέρωσε ενστικτωδώς ο Κωνσταντίνου.
Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης σημειώθηκαν αψιμαχίες μεταξύ παικτών, με αποτέλεσμα να αντικρύσουν την κόκκινη κάρτα οι δύο αρχηγοί Μπουμπουνάρας και Ιωαννίδης από την διαιτήτρια Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, η οποία διηύθυνε τον αγώνα με την συνεργασία των βοηθών Νίκου Κοτούμπα – Χρήστου Πουρουτίδη.Στο 20′ σε διεκδίκηση της μπάλλας στην περιοχή του Φαλανιακού μεταξύ Γκαραλιάκου – Χοτάι σημειώθηκαν διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων αλλά η ρέφερυ υπέδειξε ότι ο αμυντικός των φιλοξενουμένων απομάκρυνε αρχικά την μπάλλα, οπότε δεν συνέτρεχε περίπτωση καταλογισμού πέναλτυ.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μουλτσιάς, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Γανός (81′ Λαζαρίδης), Αλεξόπουλος (68′ Ντούφας), Γκαραλιάκος (81′ Τσούτσας), Γκαντούνας, Σταμάτης (60′ Σεμερτζίδης), Ματούλας, Δριστέλας (68′ Στ.Δραχαλίβας).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Χοτάι, Πάνου (60′ λ.τρ. Αλιάι), Σούλι, Καρακίτσιος, Γκανάτσας, Κυρίτσης, Ιωαννίδης, Ραμάι (90’+2′ Κωστόπουλος), Αντωνόπουλος (90’+2′ Αλατάς), Μαλάκος.
* Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και την αντιδήμαρχο Παιδείας – Κοινωνικής Συνοχής Έλενα Ταζέ για την άμεση ανταπόκρισή τους, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημία στο γήπεδο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”.
Previous ArticleNext Article