Αθλητισμός

Κοινή πορεία για Α.ΠΟ.ΕΛ. και Α.Ο. Κεραυνό Δρυμού

Κοινή πορεία θα χαράξουν τα δύο σωματεία Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας (Α.ΠΟ.ΕΛ.) και Α.Ο. Κεραυνός Δρυμού.

Πρόεδρος της συνεργασίας κοινής αποδοχής ορίστηκε ο Δριστέλας Κωνσταντίνος πού μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης του Κεραυνού και τους είδη υπάρχοντες της Ακαδημίας θα φτιαχτεί μια ισχυρή διοίκηση με μεγάλες προσδοκίες.
Ενθουσιασμός επικρατεί στούς φιλους των δύο ομάδων και όλοι περιμένουν τις επόμενες κινήσεις με αγωνία.

Κάτι πού δεν άργησε όμως να γίνει κλείνοντας άμεσα προπονητή.
Ο εκλεκτός πού θα ηγηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο Θανάσης Παλάσκας.Τα λόγια περισσεύουν για την αξία του και πορεία σαν ποδοσφαιριστης.Τις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση με όλους τους ποδοσφαιριστές και θα ορισθεί η έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Πρόεδρος του Α.ΠΟ.ΕΛ Δριστέλας Δημήτριος μάς ειπε:
Μεγάλη τιμή και συγκίνηση για μένα η Ακαδημία Α.ΠΟ.ΕΛ να συμπορευτεί με τον Κέραυνο Δρυμού. Είναι η ομάδα πού με ανέδειξε ποδοσφαιρικά και μετά από ένα ωραίο ταξίδι ,έκλεισα εκεί την καριέρα μού. Τι να πρώτο θυμηθώ σαν ποδοσφαιριστής ,προπονητής και διοικητικός πού την υπηρέτησα.Τίτλους ,χαρές, λύπες ,κύπελα όλα πάντα μέσα στην καρδιά μου .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα μέλη
της διοίκησης του Α.ΠΟ.ΕΛ πού δέχτηκαν με χαρά αυτήν την συνεργασία και ιδιαίτερα στον Σδανη Διονύση πού θα έχει ηγετικό ρόλο σ αυτή την προσπάθεια.
Χωρις αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε 10 χρόνια παρουσίας και συνεχίζουμε όλοι μαζί, μια οικογένεια.

Μια καινούργια σελίδα ανοίγει για την Ακαδημία και τον Κέραυνο ας την γράψουμε με ανεξύτιλα γράμματα .

Χρόνια Πολλά και Καλή Παναγία, εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο μα προπάντων στους ποδοσφαιριστές μια χρονιά χωρίς τραυματισμους και προβλήματα. Σάς ευχαριστούμε.!!!

Ο Πρόεδρος του Κεραυνού Μπανταβής Βασίλης μάς είπε:
Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας του Κεραυνού είμαι ευχαριστημένος καθώς βρέθηκε λύση για νά υφίσταται η ομάδα μας καί αυτό έρχεται μέσα από τήν συνεργασία μας με την ομάδα της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ.
Μια συνεργασία που μόνο καλό μπορεί νά έχει για τό Κεραυνό Δρυμού.

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια στηρίξεις στήν ομάδα .Τώρα ομως σάς θέλουμε ακόμα περισσότερο δίπλα μάς για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Να ευχαριστήσω και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πού δέχτηκαν με χαρά αυτήν τη συνεργασία και περισσότερο τον Δριστέλα Κωνσταντίνο πού θα έχει και το μεγαλύτερο βάρος,αυτό τού Προέδρου.

Ο Κεραυνος ήταν είναι και θα είναι παρών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νόμου μάς. Όπως και εγώ παντα παρών για την ομάδα από μικρό παιδί πού έκανα τα πρώτα μού ποδοσφαιρικά βήματα. Πάντα ΚΕΡΑΥΝΑΡΑ.!!!

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και ευημερία.Καλη Παναγία, να μάς βοηθάει και να είναι δίπλα μάς. Συνεχίζουμε όλοι μαζί.!!!

Previous ArticleNext Article