Λάρισα

Κέλλας:Ανεκτίμητη η προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας στην πατρίδα μας

«Οι πιλότοι μας και όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας τιμούν με λαμπρότητα τους Προστάτες του Σώματος, Αρχάγγελους Μιχαήλ και Γαβριήλ και μαζί τους γιορτάζουν όλοι οι Έλληνες. Είμαστε υπερήφανοι για το προσωπικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που επιδεικνύει διαχρονικά υψηλό επαγγελματισμό και προσφέρει πολύπλευρα στο κοινωνικό σύνολο, εν καιρώ ειρήνης».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων,ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου παρευρέθηκε ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτεράρχου, Θεμιστοκλή Μπουρολιά, προσθέτοντας:

«Οι αεροπόροι μας επαγρυπνούν σε διαρκή βάση, προστατεύοντας την εθνική μας ακεραιότητα και συνεισφέροντας στη διασφάλιση της διεθνούς νομιμότητας, εν μέσω πολλαπλών προκλήσεων. Η πατρίδα μας αποτελεί δύναμη σταθερότητας και αυτό οφείλεται πρωτίστως στην αυτοθυσία και την αυταπάρνηση των υπερασπιστών του Αιγαίου και του Έβρου. Είθε οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ, να είναι πάντα στο πλευρό των ιπτάμενων φρουρών μας και να τους έχουν υπό την σκέπη τους. Η πολιτεία αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο τους και βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

Χρόνια πολλά Αεροπορία!

Χρόνια πολλά Ελλάδα!». 

Previous ArticleNext Article