Λάρισα

Κέλλας: «Το εμβόλιο, αφετηρία για επιστροφή στην κανονικότητα»

Ως αυτονόητη και αυθόρμητη, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των νοσούντων αλλά και των συναδέλφων του κατά την κορύφωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, χαρακτήρισε την εθελοντική ένταξή του στο ΕΣΥ ο γιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, σε συνέντευξή του στον δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλονίκης «TV 100» και τη Βάσω Λυκουρίνου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ερωτηθείς για την κατάσταση που επικρατεί, τόσο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όσο και σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς της χώρας, σημείωσε ότι υπάρχουν σημάδια αποσυμπίεσης.

Αναφορικά, δε, με την προοπτική άρσης των μέτρων μετά την 7η Ιανουαρίου και το άνοιγμα των σχολείων, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ τόνισε ότι είναι νωρίς, προκειμένου να γίνει ακριβής πρόβλεψη, δεδομένου ότι μεσολαβούν οι μέρες των γιορτών, κατά τις οποίες χρειάζεται πολλή προσοχή, μάσκα και αποφυγή συγχρωτισμού.

Τέλος, ο κ. Κέλλας, κληθείς να σχολιάσει τη στάση όσων δηλώνουν επιφυλακτικοί στον εμβολιασμό, εκτίμησε ότι, εις βάθος χρόνου και καθώς οι εμβολιασμοί θα προχωρούν, οι επιφυλάξεις θα υποχωρήσουν, υπογραμμίζοντας ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, διότι έχουν προηγηθεί δεκάδες χιλιάδες κλινικές δοκιμές και θα αποτελέσουν την αφετηρία για μία καλύτερη ζωή και την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/jdaoCx0BKC4

 

Previous ArticleNext Article