Λάρισα

Κέλλας: «Τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Η Κυβέρνηση πάντα δίπλα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς».

Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου της Νίκαιας Λάρισας συνάντησε ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με την ευκαιρία της επίσκεψής τους στη Βουλή των Ελλήνων.

ΟΛαρισαίος πολιτικός, αφούκαλωσόρισε τους μαθητές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τους εξήγησε τους κανόνες οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς συνοδούς τους, κ.κ. Δημήτριο Μαρινόπουλο (Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου),  Ευαγγελία Καραβάκα, Βασιλική Καραγιώργου και Αικατερίνη Μουζάλα, καθώς και τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ.κ. Ευαγγελία Κουλίζη και Πολυξένη Καρέλαγια την πρωτοβουλία της επίσκεψης του  Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας στη Βουλή των Ελλήνων.

Μετά το πέρας της επίσκεψης των μαθητών, οΠρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλήςέκανε την εξής δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα σήμερα τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας στη Βουλή των Ελλήνων, που ταξίδεψαν μέχρι εδώ, στο πλαίσιο του εξαιρετικού προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων στο Κοινοβούλιο. Οι μαθητές περιηγήθηκαν με ενθουσιασμό στους χώρους της Βουλής και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, τις οποίες τους περιέγραψα», προσθέτοντας:

«Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα μας. Οφείλουμε να τους δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες, να αναπτύξουν κρίση τους και να «ξεδιπλώσουν» όλα τους τα χαρίσματα. Το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει το δημόσιο σχολείο, εμπλουτίζει και εκσυγχρονίζει τα μαθήματα και τα προγράμματα σπουδών του και στέκεται διαρκώς δίπλα στους μαθητές, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο τους έργο».

 

Previous ArticleNext Article