Λάρισα

Κέλλας σε νεολαίους: Δεν αξίζει να δώσετε αυτή την αχρείαστη μάχη

Άκρως ενδιαφέρουσα και επίκαιρη η συζήτηση του Χρήστου Κέλλα με εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ από το νομό Λάρισας, για τον κορονοιό και την εξάπλωσή του, που αγγίζει πλέον όλες τις ηλικίες.

Ο Χρήστος Κέλλας αντάλλαξε απόψεις και προβληματισμούς με τις νέες και τους νέους για όλες τις πτυχές της πανδημίας, όπως οι επιπτώσεις του lockdown, η κατάσταση στα σχολεία και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, η αντιμετώπιση των αρνητών του ιού και των συνωμοσιολόγων σε συνδυασμό με την ατομική ευθύνη, οι επιπτώσεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και στον αγροτικό τομέα, οι τελευταίες εξελίξεις για τα εμβόλια, αλλά και το συνολικό σχέδιο ανάπτυξης για την οικονομία της χώρας.

Ο Χρήστος Κέλλας, μιλώντας περισσότερο ως γονιός παρά ως πολιτικός, αλλά και ως άνθρωπος που νόσησε και νίκησε τον κορονοιό, έστειλε το δικό του μήνυμα στις νέες και τους νέους:

«Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά τήρηση των στοιχειωδών μέτρων ασφαλείας. Έχετε μια ζωή ολόκληρη μπροστά σας, κατανοώ την ανάγκη σας για δράση και διασκέδαση, αλλά στη παρούσα φάση προέχει η υγεία όλων μας. Στη ζωή σας θα δώσετε πολλές μάχες, δημιουργικές και σημαντικές. Κρατήστε τις δυνάμεις σας γι’ αυτές και μην τις σπαταλάτε, παλεύοντας με τον κορονοιό. Δεν αξίζει σε κανέναν σας να δώσει αυτή την αχρείαστη μάχη».

Η συζήτηση του Χρήστου Κέλλα με τους νέους της ΟΝΝΕΔ από το νομό Λάρισας έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του βουλευτή.

Previous ArticleNext Article