Ελασσόνα

Κέλλας: Ριχνόμαστε ξανά στη μάχη, για ισχυρή Ελλάδα με αυτοδύναμη ΝΔ

Ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου και τη μεγάλη νίκη της ΝΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ όλους τους Λαρισαίους πολίτες, ανεξάρτητα εάν επέλεξαν ή όχι να τους εκπροσωπήσω στην επόμενη Βουλή,  που με αίσθημα ευθύνης, έδωσαν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στηΝέα Δημοκρατία, για να συνεχίσει η πατρίδα μαςτην πορεία σταθερότητας και ευημερίας.

Η επιβλητική νίκη της παράταξής μας, αποτελεί προσωπική δικαίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς τη διεύρυνε σε ιστορικά υψηλά, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί.

Ευχαριστώ από καρδιάςόσους για μια ακόμη φορά με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, αποδεικνύοντας πως τα θεμέλια της σχέσης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι ισχυρά και αρραγή, με ειλικρίνεια και εκτίμηση.

Τους υπόσχομαι, ότι θα επιστρέψω αυτή την εμπιστοσύνη ακόμη μεγαλύτερη και θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αποτελώ τη φωνή τους στο Κοινοβούλιο, για έναν νομόΛάρισας δυνατό και πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα.

Συγχαίρω, ξεχωριστά, τους συνυποψηφίους μου, για τον έντιμο αγώνα και τη συμβολή τους, ώστε η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να τύχει συντριπτικής αποδοχής στο νομό μας.

Από σήμερα, όλοι μαζί, ριχνόμαστε ξανά στη μάχη, για μια ισχυρή Ελλάδα, με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τονΚυριάκο Μητσοτάκη,  το βράδυ της 25ης Ιουνίου.

Συνεχίζουμε μαζί, σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Previous ArticleNext Article