Ελασσόνα

Κέλλας: Λιβάδι και Δολίχη δίνουν το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ

«Βρίσκομαι στον τόπο που η κτηνοτροφία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή των κατοίκων. Οι παλιοί παρέδωσαν την σκυτάλη στους νεότερους, που κατάφεραν να εξελίξουν την παράδοση της περιοχής τους. Είμαι δεμένος μαζί σας χρόνια τώρα, δε νιώθω επισκέπτης στα μέρη σας, αλλά ένας από σας. Έχετε το θαυμασμό μου για όσα καταφέρνετε καθημερινά σε αυτή τη σκληρή δουλειά, που δε χωρά ούτε αμφιβολίες, ούτε αδικίες».

Αυτά τόνισε από το Λιβάδι και τη Δολίχη ο Βουλευτής ΝΔ, Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, “εκεί που χτυπά η καρδιά της κτηνοτροφίας”, όπως είπε και “που αξιώνει της προσοχής και της συμβολής της κυβέρνησης για την ανάπτυξή της”.

Οι κάτοικοι των περιοχών, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Λαρισαίο πολιτικό και τον  ευχαρίστησαν για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις του στα θέματα εκσυγχρονισμού και ενδυνάμωσης του πρωτογενούς τομέα, αλλά και στο ζήτημα της πάταξης των παράνομων ελληνοποιήσεων.

«Εργαζόμαστε αδιάλειπτα και είναι διαρκής έννοια μας για την προστασία των μοναδικών, ποιοτικών προϊόντων μας, που η αναγνωρισιμότητά τους ξεπερνά τα σύνορα.

Οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και θα αυστηροποιηθούν ακόμη περισσότερο. Οι παράνομες ελληνοποιήσεις αποτελούν πληγή για τους κτηνοτρόφους, τους καταναλωτές και την οικονομία της χώρας, και θα τιμωρούνται», τόνισε ο Χρήστος Κέλλας στους παραγωγούς, βεβαιώνοντας, ότι “ο κτηνοτροφικός κλάδος αποτελεί προτεραιότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για στήριξη και ενίσχυσή του”.

«Η ανάπτυξη της κτηνοτροφίας αποτελεί επένδυση για την οικονομία μας και η εξέλιξη της  αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης και δική μου», επισήμανε ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ,που αναφέρθηκε σε μια σειρά παρεμβάσεων και νομοθετικών πρωτοβουλιών της Πολιτείας, που αφορούν την ίδρυση, τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργία των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων αλλά και τη μείωση του ΦΠΑ στο 6% σε λιπάσματα και ζωοτροφές.Υπογράμμισε την υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων για την εκπόνηση των Διαχειριστικών Σχεδίων των βοσκήσιμων γαιών, αλλά και τη  στήριξη της κτηνοτροφίας με 50 εκατ. και  την επιπλέον ενίσχυσή της  με 89 εκατ. για την αγορά ζωοτροφών.

Τέλος, ο Χρήστος Κέλλας, κάλεσε τους κατοίκους των δυο ορεινών περιοχών να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν την παράταξη της ΝΔ, τονίζοντας:

«Την 21η Μαΐου, αποφασίζουμε ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε. Της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ευημερίας ή των ψεμάτων, των ιδεοληψιών και της τοξικότητας.Κάναμε πολλά βήματα μπροστά, δεν ξαναγυρίζουμε πίσω. Προχωράμε μαζί, για την Ελλάδα που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας».

 

Previous ArticleNext Article