Λάρισα

Κέλλας: «Η ΕΡΤ μοχλός ανάπτυξης της περιφέρειας»

Συζήτηση για την αναβάθμιση της δημόσιας τηλεόρασης και τη συστηματική προβολή ειδήσεων που αφορούν τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο και την περιφέρεια, είχε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Ο Χρήστος Κέλλας στάθηκε στο πλευρό του προέδρου και της διοίκησης της ΕΡΤ χαιρετίζοντας τα βήματα που πραγματοποιούνται για την εξυγίανση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της, τα οποία στέφονται με επιτυχία. Όπως αποτυπώνεται και στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, η ΕΡΤ καταγράφει αξιοσημείωτη άνοδο στα δελτία ειδήσεων, ενώ αυξάνεται σταθερά η τηλεθέαση των εκπομπών και των σειρών της.

Συγχρόνως, ο Λαρισαίος πολιτικός ζήτησε από τον κ. Ζούλα τη στοχευμένη ανάδειξη των προβλημάτων της επαρχίας, ενώ σημείωσε ότι η δημόσια τηλεόραση πρέπει να αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της περιφέρειας, προβάλλοντας το ελληνικό τουριστικό προϊόν και προωθώντας συνέργειες με φορείς της κεντρικής κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης για την επικοινωνία και την αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας.

Επίσης, οι κ.κ. Κέλλας και Ζούλας συζήτησαν τις διατάξεις που αφορούν τη λειτουργικότητα της ΕΡΤ στο νομοσχέδιο, το οποίο έχει εισαχθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής.

Εξερχόμενος από το Ραδιομέγαρο, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ δήλωσε:

«Με τον φίλο πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, είχαμε μία παραγωγική συνάντηση, κατά την οποία συζητήσαμε τη συστηματικότερη προβολή ειδήσεων, που αφορούν την ελληνική περιφέρεια και τον πρωτογενή τομέα. Είμαι βέβαιος πως βρήκα ευήκοα ώτα και θα δούμε πολλά περισσότερα από την ελληνική δημόσια τηλεόραση, τόσο κατά το επόμενο διάστημα, όσο και σε βάθος χρόνου.

Από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η ΕΡΤ εξελίσσεται με σχέδιο και αποφασιστικότητα σε έναν από τους καλύτερους δημόσιους ευρωπαϊκούς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενημέρωσης στην Ελλάδα και τον κόσμο».

 

Previous ArticleNext Article