Λάρισα

Κέλλας από Τερψιθέα, Αμυγδαλέα, Κοιλάδα: Είμαστε η μεγάλη λαϊκή παράταξη, εγγυόμαστε σταθερότητα κι ευημερία για την πατρίδα

«Την 21η Μαΐου οι Έλληνες έστειλαν ισχυρό μήνυμα ότι θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο της ελπίδας, της ανάπτυξης, της προοπτικής για την πατρίδα μας. Η ψήφος σας ήταν για τη ΝΔ και για μένα προσωπικά, που με εμπιστευτήκατε ξανά, ξεκάθαρη. Έχουμε χρέος να κάνουμε τα πάντα, για να επιστρέψουμε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη σας και να δικαιώσουμε την επιλογή σας. Σοβαρά, σεμνά, με ενότητα και σεβασμό. Και ξέρετε ότι θα πράξουμε τα μέγιστα, με τη δύναμη που μας δίνετε».

Αποφασιστικότητα και καθολική συμμετοχή στην κάλπη της 25ης Ιουνίου ζήτησε ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, που επισκέφτηκε την Τερψιθέα, την Αμυγδαλέα και την Κοιλάδα. Ευχαρίστησε τους κατοίκους, που τον τίμησαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου με την ψήφο τους και επισήμανε την αναγκαιότητα αυτοδυναμίας της ΝΔ, “για να συνεχίσει η Ελλάδα σταθερά, τολμηρά, μπροστά”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η Ελλάδα είναι  φωτεινή χώρα, δεν της ταιριάζει το σκοτάδι. Γνωρίζετε όλοι ότι η παράταξή μας είναι η μόνη που εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον, με καλύτερους μισθούς και συντάξεις, περισσότερες θέσεις εργασίας, αποδοτικότερο Εθνικό Σύστημα Υγείας, Παιδεία για όλους, χωρίς διακρίσεις, μία ισχυρή Ελλάδα που φυλάει τα σύνορά της και επενδύει στις Ένοπλες Δυνάμεις. Με πρόγραμμα και πολιτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή της ελληνικής οικογένειας και θα δημιουργήσουν περιβάλλον σταθερότητας, προόδου κι ευημερίας.

Με προσήλωση στη μείωση των φόρων, τη στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, για τους πολλούς κι όχι τους λίγους.

Πάμε δυνατά να γυρίσουμε την πλάτη μας για ακόμη μια φορά στο διχασμό και την επιπολαιότητα του κ.Τσίπρα, πάμε μαζικά στην κάλπη της 25ης Ιουνίου για ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα, με κυβέρνηση τη ΝΔ», σημείωσε  ο Χρήστος Κέλλας.

        

Previous ArticleNext Article