Λάρισα

Κέλλας από Σαραντάπορο: Την 21η Μαΐου γιορτάζουμε τη νίκη της πατρίδας μας

«Σήμερα τα χωριά του Σαρανταπόρου στέλνουν ηχηρό, διπλό μήνυμα, για καθαρή νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 21ης  Μαΐου και ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών στο πρόσωπό μου. Η στήριξη από ανθρώπους του μόχθου, ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους, εργάζονται και διεκδικούν όσα τους αξίζουν, αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη στην πολιτική μου πορεία, με ανεκτίμητη αξία. Μου δίνει τη δύναμη και την ορμή να συνεχίσω και τη νέα τετραετία την έντονη και διαρκή παρουσία σε κάθε γωνιά του νομού και επικοινωνία μαζί σας, με στόχο η Λάρισα και οι επαρχίες της να συνεχίσουν να προοδεύουν και να αναπτύσσονται».

Ο  Χρήστος Κέλλας, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής σε Γεράνεια, Λυκούδι, Γιαννωτά, Άζωρο, Τσαπουρνιά, Μηλέα, Φαρμάκη και Σαραντάπορο, ευχαρίστησε τους κατοίκους τους, τονίζοντας:

«Συνεχίζω να σας κοιτώ στα μάτια, με ειλικρίνεια και ευθύτητα και τούτο θα κάνω και τη νέα τετραετία».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του, προκειμένου να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας και ιδιαίτερα η κτηνοτροφία, σημειώνοντας:

«Πατάξαμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις, δώσαμε τη δυνατότητα στους κτηνοτρόφους μας να πετυχαίνουν τιμές, αντίστοιχες με την ποιότητα των προϊόντων τους, τους ενισχύσαμε για να αντιμετωπίσουν το αυξημένο κόστος παραγωγής. Σίγουρα χρειάζεται να γίνουν περισσότερα προς την κατεύθυνση αυτή. Έχουμε τη βούληση, γνωρίζουμε τον τρόπο, δώστε μας με την ψήφο σας τη δυνατότητα να το κάνουμε. Στηρίζουμε τους κτηνοτρόφους μας για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους, με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων όπως  των Νέων Αγροτών, των Σχεδίων Βελτίωσης, της βιολογικής Γεωργίας – Κτηνοτροφίας».

Καταλήγοντας, ο Χρήστος Κέλλας, δήλωσε:

«Με την ώθηση που μου δίνει η μαζική συμμετοχή σας, με την αισιοδοξία που αντλώ από το έργο, το πρόγραμμα και το όραμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, πορεύομαι προς την κάλπη με βεβαιότητα, ότι το βράδυ της 21ης Μαΐου θα γιορτάζουμε τη νίκη της πατρίδας μας, την επικράτηση της αλήθειας έναντι του ψεύδους, της προόδου έναντι της οπισθοδρόμησης, θα γιορτάζουμε για τον τόπο μας που θα συνεχίσει την αναπτυξιακή του πορεία».

Previous ArticleNext Article