Ελασσόνα

Κέλλας από Ελασσόνα: Ψηφίζοντας Τσίπρα… παίρνεις Υπ. Οικονομικών Βαρουφάκη.

«Με το σύνθημα “το είπαμε, το κάναμε” διεκδικούμε εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών στις κρίσιμες εκλογές της 21η Μαΐου, που δεν δικαιολογούν χαλαρή ψήφο. Οι διαφορετικές δηλώσεις καθημερινά και ένα αφήγημα, που αλλάζει διαρκώς, των κ.κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη και Ανδρουλάκη, αναδεικνύουν γιατί καθίσταται εθνική ανάγκη, η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. Ψηφίζοντας Τσίπρα, σου προκύπτει Υπουργός Οικονομικών ο Βαρουφάκης, με το σχέδιο “Δήμητρα”».

Αυτά υποστήριξε, μιλώντας σε κατοίκους της Ελασσόνας, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, ο βουλευτής ΝΔ του ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Το δίλημμα των εκλογών

Ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, τονίζοντας:

«Από τη μια, οι πολίτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο κοστολογημένο πρόγραμμα της ΝΔ, που οδηγεί τη χώρα σταθερά, τολμηρά, μπροστά και από την άλλη, τους θιασώτες της απλής αναλογικής και την ακυβερνησία και παραλυσία. Ζητούμε από τους πολίτες σύγκριση και όχι σύγκρουση. Να καταψηφίσουν το “θέατρο του παραλόγου” με πρωταγωνιστές τους κκ. Τσίπρα, Βαρουφάκη και Ανδρουλάκη, οι οποίοι τη μια βαφτίζουν την εκκολαπτόμενη συμμαχία τους “κυβέρνηση των ηττημένων”, την άλλη “κυβέρνηση των νικητών” και την επόμενη “κυβέρνηση ανοχής”».

Στήριξη της υπαίθρου

«Παρά τις διαδοχικές κρίσεις (υγειονομική, μεταναστευτική, ενεργειακή) που ανέκυψαν σχεδόν αμέσως μετά την  εκλογή της κυβέρνησής μας,  η χώρα όχι απλώς στάθηκε στα πόδια της, αλλά καταγράφει σημαντικότερους ρυθμούς ανάπτυξης από την υπόλοιπη Ευρώπη. Η νέα διακυβέρνηση έχει ως στόχο καλύτερους μισθούς και συντάξεις, επενδύσεις, λειτουργικότερο κράτος στην υπηρεσία των πολιτών. Με περισσότερους πόρους και ενισχύσεις για την ύπαιθρο και την αγροτική παραγωγή, με όχημα τη νέα ΚΑΠ και το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Για να συνεχίσουν να κυριαρχούν στις ελληνικές και  διεθνείς αγορές η φέτα, το αρνί, το κατσίκι Ελασσόνας και τα ποιοτικά προϊόντα που καλλιεργούνται στην ευλογημένη ελασσονίτικη γη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

Previous ArticleNext Article