Λάρισα

Κέλλας από 1η Στρατιά: Η κυβέρνηση στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων

«Ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός τιμά τη μνήμη του προστάτη του και Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, η επίγεια ζωή του οποίου κατέστη παράδειγμα θάρρους, δύναμης και πίστης για τον χριστιανικό κόσμο.

Η θαυματουργική δράση του Αγίου Γεωργίου εμπνέει τα άξια στελέχη του Στρατού μας, που επαγρυπνούν αδιάλειπτα για την εθνική μας ασφάλεια. Ο Στρατός Ξηράς μαζί με την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό μας συνθέτουν ένα εξαιρετικά ισχυρό πλέγμα προστασίας της εθνικής μας ακεραιότητας και προάσπισης των ευρωπαϊκών συνόρων.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από την 1η Στρατιά, όπου παρέστη στην τελετή εορτασμού του Προστάτη του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου, προσκεκλημένος του διοικητή, Αντιστράτηγου Ιωάννη Τσιόπλου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος προηγουμένως είχε συμμετάσχει στη Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάρισας, συνεχάρη τον διοικητή και τα στελέχη της Στρατιάς για την αρτιότητα της εκδήλωσης, σημειώνοντας:

«Καθήκον της Πολιτείας είναι να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων, προάγοντας τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και μεριμνώντας για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των στρατιωτικών. Με αυτή την πεποίθηση, η κυβέρνησή μας και εργάστηκε με πρόγραμμα για την ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης της χώρας και ανταποκρίθηκε σε αιτήματα μέριμνας υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με την ίδια αντίληψη, προχωράμε μπροστά για την προσεχή τετραετία, έχοντας τον τομέα της εθνικής άμυνας και των ανθρώπων που υπηρετούν σε αυτόν στο επίκεντρο των κυβερνητικών δράσεων για την ισχυρή Ελλάδα του 21ου αιώνα. Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα, η θέση της πατρίδας μας σε περιφερειακό επίπεδο έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και η επιρροή της στο διεθνές σύστημα αυξάνεται με “γεωμετρική” πρόοδο. Εταίροι και γείτονες αντιλαμβάνονται ότι τον ελληνικό λαό υπηρετεί μια σοβαρή κυβέρνηση που μάχεται για τα εθνικά συμφέροντα.

Το γεγονός αυτό μάς προσφέρει αισιοδοξία για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου και δημιουργεί περισσότερες προσδοκίες για το μέλλον. Ζητούμε απ’ τους πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να συνεχίσουμε εργαζόμαστε σταθερά, τολμηρά και ασυμβίβαστα, για να καταστήσουμε την Ελλάδα μας ακόμη πιο ισχυρή τα επόμενα χρόνια».

Previous ArticleNext Article