Λάρισα

Καβγάς σε καφενείο στη Λάρισα τον έστειλε στον τάφο

Καβγάδισαν σε καφενείο στη Λάρισα και του επιτέθηκε με μεταλλικό σωλήνα, τον έστειλε βαριά τραυματισμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και σήμερα το μεσημέρι πέθανε.

Το αστυνομικό δελτίο αναφέρει: “Συνελήφθη άμεσα, σήμερα Παρασκευή (12-08-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) της πόλης, στο πλαίσιο λεκτικής αντιπαράθεσης, ο δράστης επέφερε με μεταλλικό σωλήνα πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος ημεδαπού.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Ο μεταλλικός σωλήνας κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ακολουθησε το δεύτερο δελτίο τύπου της αστυνομιας που ενημέρωνε ότι ο τραυματίας κατέληξε τελικά:

Σε συνέχεια προηγούμενου Δελτίου Τύπου σχετικά με σύλληψη αλλοδαπού στη Λάρισα, κατηγορούμενου για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού και παράβαση του νόμου περί όπλων, ανακοινώνεται ότι ο ημεδαπός που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, κατέληξε.

 

Previous ArticleNext Article