Αθλητισμός

Καταιγιστική η ΑΕΛ 4 – 0 κόντρα στην Ξάνθη!

Χαρακτήρα έδειξε η ΑΕΛ που ισοπέδωσε την πρωτοπόρο Ξάνθη για την 10η αγωνιστική της Superleague 2 με 4-0 στο «Αλκαζάρ» και πλησίασε την κορυφή του Βορείου Ομίλου, όπως και η Αναγέννηση Καρδίτσας που πήρε «διπλό» την έδρα του Ολυμπιακού Β’ (1-0) «σπάζοντάς» του το αήττητο

Στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη, η ομάδα της ΑΕΛ παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή και κέρδισε δίκαια με σκορ 4-0.

Με σόου του Ογκμπόε που πέτυχε χατ-τρικ η ΑΕΛ και ένα ακόμα γκολ από τον Μιχάλη Τσουμάνη, η ΑΕΛ έβγαλε αντίδραση νίκησε την Ξάνθη πλησιάζοντας στους 6 πόντους από την κορυφή, όπου παραμένουν οι Ακρίτες.

Ο έμπειρος φορ Μάριος Όγκμποε σημείωσε τρία γκολ και σίγουρα η «βασίλισσα» θα μπορούσε να κερδίσει και με μεγαλύτερο σκορ αφού έχασε κλασσικές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Το τέταρτο γκολ από το νεαρό Λαρισαίο φορ, τον Μιχάλη Τσουμάνη που άφησε υποσχέσεις.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ομάρ, Θ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο (86’ Μαυριάς), Γιάκος (79’ Κ. Παπαγεωργίου), Νικολιάς (69’ Γλυνός), Όγκμποε (86’ Τσουμάνης), Ακούνια (86’ Νίνο).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Ίτσο, Πολίμος, Φαζός, Παπάζογλου, Τζανακάκης (56’ Δεληγιαννίδης), Θυμιάνης (56’ Δόρης), Γκόμεθ, Πλατέλλας (46’ Κρητικός), Γκινσάρι (56’ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Ιμπραΐμι (79’ Τ. Δημητριάδης).

Διαιτητής ήταν ο Πολυχρόνης (Πιερίας), με βοηθούς τους Βρούζο (Πιερίας) και Μηνούδη (Πιερίας). Τέταρτος ήταν ο Βρέσκας (Πιερίας).

 

Previous ArticleNext Article