Αθλητισμός

“Κατά ριπάς” η ενίσχυση του Οικονόμου Τσαριτσάνης

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
“Κατά ριπάς” συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ο οποίος ενέταξε στην δύναμή του άλλους δύο ποδοσφαιριστές, φθάνοντας μέχρι τώρα τον αριθμό των φετινών του αποκτημάτων σε επτά.
Στο έμψυχο υλικό των “πρασίνων” προστέθηκαν:
* Ο 21χρονος μέσος Απόστολος Φουρτούνας, ο οποίος ήταν αρχηγός της Δόξας Αργυροπουλίου κατά την περυσινή πορεία πρωταθλητισμού στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΛ, ενώ είχε ξεκινήσει την χρονιά ως παίκτης του ΠΟ Ελασσόνας.
* Ο 18χρονος ακραίος επιθετικός Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου που ανήκε στην Αστραπή Νέας Πολιτείας, ενώ κατά την αμέσως προηγούμενη περίοδο ήταν βασικό στέλεχος στην Μικτή Νέων του Νομού.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Κωνσταντίνου διέκοψε για ένα διάστημα την συστηματική ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, προκειμένου να δώσει εξετάσεις οι οποίες είχαν αίσιο αποτέλεσμα και τον οδήγησαν στην εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή Λάρισας.
Και χοροεσπερίδα εν όψει
Την πραγματοποίηση χοροεσπερίδας αποφάσισε η διοίκηση του Οικονόμου με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, αλλά και την παροχή στους φιλάθλους της δυνατότητας να περάσουν μία αξέχαστη βραδιά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου στην πλατεία Τσαριτσάνης.
Previous ArticleNext Article