Λάρισα

Καστρί Λουτρό: Ζητούν μια γέφυρα σύνδεσης με Νέους Πόρους

Χρόνιο αποδεικνύεται το αίτημα των κατοίκων της περιοχής Καστρί Λουτρό του Δήμου Τεμπών για την κατασκευή μιας γέφυρας που να ενώνει την περιοχή με τους γειτονικούς Νέους Πόρους όμως παρ’ όλα αυτά δεν βλέπουν αποτέλεσμα.

Πριν λίγο διάστημα μάλιστα είχαμε και αλλαγή σκυτάλης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό. Ο Μάκης Γιαννακόπουλος ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου και μαζί την ευθύνη των προσπαθειών για την αναβάθμιση της περιοχής. Η Θεσσαλία Τηλεόραση τον συνάντησε προσπαθώντας να καταγράψει λίγες από τις πρώτες σκέψεις της νέας διοίκησης.

Ο ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΡΙ – ΛΟΥΤΡΟ, με έδρα τη Λάρισα ιδρύθηκε το έτος 1983, αναγνωρίσθηκε και εγκρίθηκε το καταστατικό του με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λάρισας.

Μεταξύ των βασικών αρχών και των σκοπών του συλλόγου είναι η κοινή προσπάθεια και συνεργασία των μελών αυτού για τον καλλωπισμό και εξωραϊσμό του οικισμού όπως και η ενίσχυση και ο συντονισμός όλων των μεμονωμένων προσπαθειών ατομικής πρωτοβουλίας με σκοπό την βελτίωση της περιοχής.

Ο Μάκης Γιαννακόπουλος μίλησε για το αίτημα των κατοίκων της περιοχής Καστρί Λουτρό σχετικά με την κατασκευή μιας γέφυρας που να ενώνει την περιοχή με τους γειτονικούς Νέους Πόρους.

 

Καστρί Λουτρό: Ζητούν μια γέφυρα σύνδεσης με Νέους Πόρους (BINTEO)

Καστρί Λουτρό: Ζητούν μια γέφυρα σύνδεσης με Νέους Πόρους (BINTEO)

thessaliatv.gr

Previous ArticleNext Article