Ελασσόνα

Καρυά Ελασσόνας: Πανστρατιά αγάπης για να σωθεί ο 34χρονος Μιχάλης

Εκστρατεία… αγάπης για τη σωτηρία του 34χρονου Μιχάλη από την Καρυά Ελασσόνας, στις παρυφές του Ολύμπου, ξεκίνησαν συγχωριανοί του. Ο Μιχάλης διαγνώστηκε πριν από μερικούς μήνες με σοβαρή κακοήθεια και από τότε δίνει μάχη μπαινοβγαίνοντας στα νοσοκομεία.

Ο 34χρονος ζει στο χωριό με τη μητέρα του και τη γιαγιά του. «Είναι άνεργος και ανασφάλιστος…» εξηγεί μιλώντας στο onlarissa.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρυάς κ. Νίκος Κατσίβελος.

«Μάθαμε πριν από λίγο καιρό ότι το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο λόγω της κατάστασής του, είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσει μόνος του, εξηγεί ο κ. Κατσίβελος, γι’ αυτό και πήραμε την απόφαση όλο το χωριό να τον βοηθήσουμε. Επικοινώνησα και με το δήμαρχο που αμέσως έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό μας. Δώσαμε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να μπορέσει αυτό το παιδί να βοηθηθεί και να πάει στο εξωτερικό για τη θεραπεία του και ήδη η βοήθεια του κόσμου είναι συγκινητική. Σε μία ημέρα είχα εκατοντάδες τηλέφωνα, με πήραν ακόμη και από την Ελβετία…»

Όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν στον αγώνα του Μιχάλη μπορούν να βοηθήσουν αξιοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article