Λάρισα

Καραλαριώτου: «Στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις νέες και τους νέους μας»

«Τα νέα παιδιά του σήμερα μεγάλωσαν ανάμεσα σε διαδοχικές κρίσεις. Είναι μια γενιά με υψηλά προσόντα, αλλά με λίγες ευκαιρίες. Μια γενιά που στερήθηκε την αισιοδοξία και τη σιγουριά για το αύριο. Τα τελευταία χρόνια, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες για την ενδυνάμωση των νέων. Μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τις νέες και τους νέους μας. Θα είμαι πάντα δίπλα τους, στην πρώτη γραμμή της μάχης», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Σε παρέμβασή της για τους νέους ανθρώπους, η Λαρισαία πολιτικός υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, πως τα τελευταία χρόνια, η ανεργία έχει μειωθεί αισθητά, έχουμε δει αυξήσεις στον κατώτατο μισθό. Έχουν έρθει στη χώρα επενδύσεις από παγκόσμιες εταιρίες, που δημιουργούν νέες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Εφαρμόζονται ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, που βοηθούν τα νέα ζευγάρια να αποκτήσουν ένα σπίτι.

Τις προηγούμενες εβδομάδες γύρισα ξανά όλο το νομό, από άκρη σε άκρη. Συζήτησα με πολλές και πολλούς συμπολίτες μας. Άκουσα απόψεις, προβληματισμούς, αλλά και προσδοκίες. Το μήνυμα που λαμβάνω από όλους είναι κοινό. Ζητάμε σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά για την επόμενη μέρα. Ζητάμε προοπτική για το μέλλον των παιδιών μας. Ζητάμε τόλμη και αποφασιστικότητα, για να αλλάξουμε όσα ακόμη μας κρατούν πίσω.

Ζητάμε ανάπτυξη που δημιουργεί μέρισμα και όφελος για όλες και όλους, με περισσότερες δουλειές, με καλύτερους μισθούς, με καλύτερες υπηρεσίες στην υγεία και στην παιδεία. Με ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος. Με υποδομές που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας, την ποιότητα της ζωής μας.

Μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Για να εξασφαλίσουμε περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και πραγματικά καλύτερους μισθούς. Για να υποστηρίξουμε τους νέους που θέλουν να φτιάξουν τη δική τους επιχείρηση, να ασχοληθούν με τη γη. Να μείνουν στον τόπο μας και να δώσουν ζωή στην αγροτική μας οικονομία, με σύγχρονες καλλιέργειες, με παραγωγή βιολογικών εξαγώγιμων γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων.

Να επενδύσουμε στη δημόσια εκπαίδευση και στην επαγγελματική κατάρτιση. Να δώσουμε περισσότερες λύσεις στο πρόβλημα της στέγης. Να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον αξιοκρατικό, δίκαιο, συμπεριληπτικό.

Η πολιτική είναι η κινητήριος δύναμη για να αλλάζουμε τα πράγματα προς το καλύτερο. Με νέες ιδέες, με συμμετοχή, με έντιμη και αποτελεσματική εκπροσώπηση. Ζητώ τη στήριξή σας, για να δώσουμε αυτή τη μάχη μαζί. Θα είμαι δίπλα σας», καταλήγει η κ.Καραλαριώτου.

Previous ArticleNext Article