Λάρισα

Καραλαριώτου στη Γλαύκη: «Πρωταθλήτρια η Λάρισα στον τομέα της αγροδιατροφής»

«Τα αγροτικά προϊόντα του νομού Λάρισας, με σταθερά βήματα τα τελευταία χρόνια, κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην εγχώρια, αλλά και τις αγορές του εξωτερικού. Μέσα από τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού μας τομέα, τις επενδύσεις σε δυναμικές καλλιέργειες και παραγωγικές μονάδες μπορούμε να κάνουμε τη Λάρισα πρωταθλήτρια στον τομέα της αγροδιατροφής», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Νομού Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Από τη Γλαύκη, όπου και είχε μια εγκάρδια και ειλικρινή συζήτηση με τους παραγωγούς της περιοχής, η Λαρισαία πολιτικός υπογράμμισε ότι ο αγροτικός κόσμος της Λάρισας, αλλά και της Θεσσαλίας, διαθέτει την εμπειρία, τη θέληση και την ευελιξία για την παραγωγή αγροτικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η κ.Καραλαριώτου αναφέρθηκε στα ζητήματα άρδευσης-ύδρευσης, αλλά και στην ανάγκη ακόμη μεγαλύτερης ενίσχυσης των αγροτικών προϊόντων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι απώλειες σε τιμές και εισόδημα, εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης, των ζημιών στις καλλιέργειες, αλλά και των επιπτώσεων από την κλιματική κρίση.

«Όλα αυτά τα χρόνια, είμαι εδώ, δίπλα σας, από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα στην Αυτοδιοίκηση. Μαζί αναζητήσαμε και βρήκαμε τις λύσεις σε προβλήματα της περιοχής, μαζί υλοποιήσαμε έργα υποδομής, μαζί δίνουμε και τη σημερινή μάχη, διεκδικώντας ακόμη περισσότερα μέτρα, ώστε ο αγροτικός κόσμος να απολαμβάνει τιμές που να ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής και τον κόπο του.

Οφείλουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των παραγωγών για την αναζωογόνηση της υπαίθρου. Είναι η μόνη ελπίδα που έχουμε να ανανεωθεί δημογραφικά η ύπαιθρος, να δημιουργηθούν μόνιμες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και να αυξηθούν κατακόρυφα οι εξαγωγές και το εθνικό μας εισόδημα», τόνισε η κ.Καραλαριώτου.

     

Previous ArticleNext Article