Λάρισα

Καπετάνος: «Συνέπεια λόγων και έργων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα

Τη Λάρισα επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός της χώρας και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου σε μια κατάμεστη αίθουσα, χειροκροτούμενος από χιλιάδες νεοδημοκράτες που κατέκλυσαν το κλειστό γήπεδο του ΕΑΚΛ, παρουσίασε το έργο της Νέας Δημοκρατίας την τελευταία τετραετία, καθώς και τα χρονοδιαγράμματα για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για αυτά που πρόκειται να μπουν στην ατζέντα της υλοποίησης.

Συνοδευόμενος από μέλη του υπουργικού συμβουλίου, πραγματοποίησε επισκέψεις στο νομό και συναντήθηκε με φορείς.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, πάντα στο πλευρό του, ήταν παρών σε όλες τις συναντήσεις και επισκέψεις που πραγματοποίησε.

Τελειώνοντας η ομιλία του Πρωθυπουργού, ο κ.Καπετάνος δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε τη χαρά και την τιμή σήμερα, να έχουμε στο νομό μας τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την παρουσίαση του Κυβερνητικού Έργου της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία τέσσερα έτη αλλά και το νέο πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία.

Από νωρίς το πρωί που βρέθηκε στην πόλη, τον συνόδευσα μαζί με άλλα στελέχη της παράταξης μας στο νομό, στις επισκέψεις που πραγματοποίησε και περπατήσαμε στην πόλη, όπου κάναμε στάση στο Αρχαίο Θέατρο για να ενημερωθεί για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, παρουσία και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Συναντήθηκε με νέους, φορείς του νομού μας και όμορων νομών και λίγο πριν την κεντρική του ομιλία, επισκέφτηκε μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου Αλκαζάρ που πλέον λειτουργεί ως προπονητήριο στίβου και δήλωσε εντυπωσιασμένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την ταχύτητα παράδοσης του.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες για την ηχηρή παρουσία τους στην ομιλία του Πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τους πολίτες του Νομού μας, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η εγγύηση συνέχειας, συνέπειας, σταθερότητας. Είμαστε όλοι παρόντες, για να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επικείμενες εκλογές και να κάνουμε πράξη το όραμα και το πρόγραμμα μας για την επόμενη τετραετία.»

Previous ArticleNext Article