Λάρισα

Καπετάνος στην Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας: ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Αριστερά, ψελλίζουν εκλογές. Ματαιοπονούν.

Στην Βουλή των Ελλήνων συζητείται για 3 ημέρες, η Πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά, κατά της Κυβέρνησης της ΝΔ, για δήθεν συγκάλυψη στο θέμα των Τεμπών, για τα μειλ Ασημακοπούλου, καθώς και για το ζήτημα των υποκλοπών.

Στην ομιλία του στην Βουλή των Ελλήνων, αλλά και εξερχόμενος της Βουλής, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος, μεταξύ άλλων δήλωσε:

Η χώρα μας την πενταετία της ΝΔ ως κυβέρνηση έχει από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Και μπορεί να διαφωνεί πολιτικά κάποιος από την αντιπολίτευση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ, για τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια, για τα απογευματινά χειρουργεία, για τον εξοπλισμό της πατρίδας μας.

Όμως το να καταθέτει η αριστερή αντιπολίτευση, πρόταση δυσπιστίας αναφέροντας ότι η κυβέρνηση συγκάλυψε την τραγωδία των Τεμπών, αποτελεί ηθικό κοινοβουλευτικό ατόπημα, ψελλίζοντας εκλογές.

Ματαιοπονούν.

Ως πολίτης, πρωτίστως δεν μπορώ να δεχτώ μαθήματα περισσότερης ή λιγότερης ανθρώπινης ευαισθησίας, από κάποιους βουλευτές των κομμάτων της αριστεράς, που έριξαν την χώρα στα βράχια.

Ούτε μπορώ να δεχτώ εγώ και μια ολόκληρη Παράταξη να ακούγονται βαριές και ανυπόστατες εκφράσεις, προκειμένου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να διαγωνίζονται για την 2η θέση στις ευρωεκλογές.

Η συζήτηση αυτή της Βουλής θα μείνει ως υπόδειγμα πολιτικής εκμετάλλευσης μιας εθνικής τραγωδίας από την πλευρά της Αριστεράς.

Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει μπροστά.

Στην διχόνοια που σπέρνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ο λαός έχει ήδη αποφασίσει να τους γυρίσει την πλάτη.

 

 

Previous ArticleNext Article