Ελασσόνα

Κ. Ζαχαριάδης από Ελασσόνα: «Πορεία διεύρυνσης για πρωτιά στις εκλογές»

«Θέλουμε η χώρα μας να παρακολουθεί τον σύγχρονο κόσμο. Το μεταρρυθμιστικό μας σχέδιο

για την εργασία είναι μια συνολική πρόταση για μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα του 21ου αιώνα», ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, χθες το βράδυ, ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών και τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ελασσόνας.
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, απευθυνόμενος σε δεκάδες μέλη του χώρου, αναφέρθηκε στο Ασφαλιστικό, στα εργασιακά και στο θέμα της ΔΕΗ, κάνοντας λόγο για «25% ακριβότερο ρεύμα, που…δεν είναι πράγματι αγάπη για τη μεσαία τάξη, για τα μεσοστρώματα και τη νεολαία».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά πορεία σε όλες τις γωνιές της χώρας μας, στοχεύοντας στην πραγματική διεύρυνση του κόμματος, που ήδη η Ελασσόνα το έχει πετύχει. Μπορούμε να φτιάξουμε μια ισχυρή προοδευτική παράταξη για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την 1η θέση, όποτε γίνουν εκλογές», επισήμανε με νόημα.
Τέλος, αναφερόμενος στην περιπέτεια της πανδημίας, ο Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε με νόημα: «Να προσέχετε όλοι με την πανδημία και να εμβολιαστείτε!».  Επιστολές απέστειλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βασίλης Κόκκαλης και Άννα Βαγενά.
Ανάμεσα στις παρουσίες της εκδήλωσης: ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Βασίλης Ζωγράφος, μέλη της Νομαρχιακής Λάρισας, μέλη της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ελασσόνας με τον «οικοδεσπότη» συντονιστή Νίκο Μπίκια, φορείς της περιοχής, πολιτευτές του χώρου.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») Του Γιάννη Μουκίδη – eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article