Λάρισα

Κ. Γουργουλιάνης: Αυτά είναι τα σκληρά δεδομένα των τελευταίων εβδομάδων (διάγραμμα)

Μ’ ένα διάγραμμα ο καθηγητής πνευμονολογίας, διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΓΝΛ κ. Κώστας Γουργουλιάνης, παρακολουθεί τα «σκληρά δεδομένα» των τελευταίων εβδομάδων:

Παρακολουθώντας τα «σκληρά δεδομένα» των τελευταίων εβδομάδων» και παραθέτοντας ένα σχετικό διάγραμμα ο καθηγητής πνευμονολογίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κώστας Γουργουλιάνης, σε ανάρτησή του στο facebook, αναφέρεται στα νέα δεδομένα σχετικά με την πανδημία και σε συνάρτηση με τους εμβολιασμούς.

Δείτε την ανάρτησή του και το διάγραμμα:

«Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Λαμπρόπουλο για το εξαιρετικό διάγραμμα. Καθώς η εμβολιασμοί (μπλε στήλες) αυξάνονται, οι νοσηλευόμενοι (κίτρινη γραμμή) και οι θάνατοι (γκρι γραμμή) μειώνονται ραγδαία. Τώρα βλέπουμε και στην πατρίδα μας αντίστοιχα διαγράμματα που παρατηρούσαμε τις τελευταίες εβδομάδες στις χώρες Ισραήλ και Βρετανία, που προηγήθηκαν στους εμβολιασμούς. Η μεγάλη μείωση άρχισε στα μέσα Μαίου και φαίνεται ένα μήνα μετά να μην συνεχίζεται με την ίδια ένταση. Πιθανότατα αποδίδεται στη μείωση του αριθμού των εμβολιασμών στις ευαίσθητες ηλικίες. Ευχαριστώ και πάλι Γιάννης Λεονάρντο !!».

Πηγή: onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article