Λάρισα

Κ. Αγοραστός: «Ας κάνουν όσα γκάλοπ θέλουν…»

Κοφτή απάντηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας όταν ερωτάται για τις δημοσκοπήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή μας και τη μια εξ αυτών που τον φέρνει “αντίπαλο” με τον Παπαστεργίου.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ήδη το ‘χει ξεκόψει από την πρώτη μέρα για τη δημοσκόπηση, ότι “γίνεται εκ του πονηρού, με στόχο να προκαλέσει πρόβλημα στις σχέσεις μας με τον περιφερειάρχη, αλλά δεν πρόκειται να το πετύχει”. Μάλιστα δείχνει και συγκεκριμένα συμφέροντα που προσπαθούν να το επιτύχουν αυτό. Ο ίδιος δε κλείνει άπαξ το θέμα με το ότι ο ίδιος προτίθεται να διεκδικήσει την Περιφέρεια, διαμηνύοντας πως θα μείνει στο Δήμο Τρικκαίων.

Όσον αφορά τον Κώστα Αγοραστό τώρα και αυτός παραμένει στην ίδια γραμμή. “Ας κάνουν όσα γκάλοπ θέλουν” λέει στο trikalavoice.gr “και ας τα κάνουν όποιοι θέλουν. Εμείς συνεχίζουμε εδώ, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με όπλο μας την αλήθεια και το έργο μας. Έτσι έχουμε καταφέρει κι έχουμε γίνει leader των Περιφερειών της χώρας, έτσι συνεχίζουμε με όραμα και για την επόμενη 5ετία”.

Υπενθυμίζεται ότι το 2019 ο Αγοραστός επανεκλέχτηκε με το πανηγυρικό 55.75%, ενώ τώρα χρειάζεται 43% για νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Πηγή: trikalavoice.gr

Previous ArticleNext Article