Αθλητισμός

Ηττήθηκε στο φινάλε ο Οικονόμος

Εξαιρετικά ενδιαφέρον ήταν το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” ανάμεσα στον φιλόδοξο Οικονόμο Τσαριτσάνης και την μοναδική εκπρόσωπο του νομού στην Γ’ Εθνική ΑΕ Κιλελέρ.Ήταν ο δεύτερος αγώνας της περιόδου προετοιμασίας για τους “πράσινους” του Βασίλη Μπακογιάννη, ενώ ο τέταρτος για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα και – παράλληλα – ο πρώτος νικηφόρος.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού και αφού είχαν χαθεί αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να “ξεκλειδώσουν” την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και να φθάσουν στην φιλική επικράτηση με 3-0.Το σκορ άνοιξε στο 69′ ο Παρασκευούδης, ενώ στο 86′ μετά από ενέργεια του Κούκου ο Φουρτούνας προσπαθώντας να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90′ ο Φώλιας.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Δημεράς (βοηθοί οι Δημήτρης Δίχρης – Κώστας Στεργιακούλης), ο οποίος στο 45′ καταλόγισε ως επιθετικό φάουλ την διεκδίκηση μεταξύ Δριστέλα – Τσακίρη, την στιγμή που ο πρώτος ήταν έτοιμος να σκοράρει.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι (53′ Ν.Γκαντούνας – 77′ λ.τρ. Δ.Μπακογιάννης), Γκόλτσιος (53′ Φουρτούνας), Αυλογιάρης (53′ Μακρυγιάννης), Κατσιαντώνης (85′ Ματούλας), Γανός (46′ Μπουμπουνάρας), Τσούτσας (46′ Σεμερτζίδης), Αθανασούλης (71′ Γεωργούλης), Γκαραλιάκος (59′ Βασιλειάδης), Στ.Δραχαλίβας (59′ Ηλ.Γκαντούνας), Δριστέλας (59′ Κωνσταντίνου).
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Κώστας Κατσάρας): Μπεκτέσι (46′ Μισιρλής), Β.Παπαγεωργίου (59′ Μπάρδας), Μπαρούτας (65′ Φώλιας), Φουρκιώτης, Τσακίρης (46′ Αντωνίου – 69′ λ.τρ. Μπαρούτας), Αλτάνης (59′ Γκουγκουλιάς), Βαγενάς (46′ Χατζησαββίδης), Αθ.Παπαγεωργίου (46′ Πανταζής), Κατσαμάγκας (65′ Παρασκευούδης), Χασομέρης (65′ Κυρίτσης), Σούμπαση (59′ Κούκος).
* Eπόμενος φιλικός αγώνας για τον Οικονόμο είναι αυτός του Σαββάτου 26 Αυγούστου, οπότε θα υποδεχθεί τον αντίπαλό του και στο πρωτάθλημα Δαμασιακό.
Previous ArticleNext Article